• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Infraestructures i serveis La pròxima setmana s'inicien les obres per crear el vial d'accés a la Residència de Formentera

La pròxima setmana s'inicien les obres per crear el vial d'accés a la Residència de Formentera

foto 2021 residenciaAEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Infraestructures, informa que la pròxima setmana s'inicien les obres de construcció del vial que donarà accés a la Residència de Formentera i millorarà l'ordenació dels accessos de la zona sociosanitària de l'illa. Aquestes obres tenen un pressupost d'adjudicació de 901.796 € i un període d'execució de cinc mesos.

Les obres consistiran en la creació d'un vial de sentit únic, que unirà el carrer del Metge Vicent Riera Ferrer (carrer d'accés a l'hospital) amb el vial que dona accés al cementeri. A més, s'urbanitzarà i s'embellirà el seu entorn, es crearan itineraris per a vianants, una parada d'autobús, vint-i-vuit places d'aparcament per a cotxes, així com d'altres per a bicicletes i s'hi posarà mobiliari urbà.

La presidenta Alejandra Ferrer ha mostrat la seva satisfacció "perquè aviat el vial d'accés a la residència serà una realitat", i ha assegurat que "mentrestant s'estan ultimant els darrers tràmits per poder obrir-la". I és que, en paraules de la presidenta "és de justícia que puguem donar a la gent gran i a les persones dependents de Formentera aquest servei, perquè en cas de necessitar-lo, no hagin de marxar de la nostra illa".

"A més de l'accés a la residència s'urbanitzarà l'entorn del seu edifici i del Centre de Dia, les feines es faran respectant els criteris d'integració paisatgística i els accessos a la xarxa sociosanitària es milloraran", segons ha explicat el conseller de l'àrea, Josep Marí.

Recordem que aquesta xarxa està formada per l'hospital, la residència, el tanatori, el cementeri i el centre de dia. Les obres les realitzarà l'empresa Matias Arrom Bibiloni SL.


14 d'octubre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
C. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
infraestructures@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1