• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports Cap de setmana de ciclisme BTT per Formentera

Cap de setmana de ciclisme BTT per Formentera

foto 2021 volta bttEl Consell de Formentera ha presentat avui la VI BTT Volta Cicloturista Formentera i la XXVII BTT La Mola, dues proves que recorreran l’illa entre el 22 i el 24 d’octubre i que estan organitzades per l’àrea d’Esports del Consell amb la col·laboració de l’àrea de Turisme, d’Unisport Consulting i GE Espalmador.

La Volta consta de tres etapes que transcorren per diferents indrets de l’illa. En total es completaran noranta quilòmetres amb un desnivell acumulat de 1.200 metres. A més, com en anteriors edicions, els corredors que vulguin competir tendran l’opció de participar el diumenge 24 d’octubre a la BTT La Mola, amb sortida i arribada al Pilar de la Mola, una prova de 26,6 quilòmetres i 530 metres de desnivell i puntuable per al Campionat Pitiús de BTT.

La presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, ha destacat "l'extens calendari esportiu d'aquest mes d'octubre a l'illa, amb prop de cinc mil esportistes" i ha assenyalat que el Consell sempre estarà al costat dels esportistes i clubs "per promocionar l'esport i organitzar proves com aquestes". La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha recordat els nombrosos esdeveniments que organitza el Consell per descobrir Formentera a l'octubre i ha convidat als participants i acompanyants a gaudir de l'illa". Per la seva part, la consellera d'Esports, Paula Ferrer, ha agraït als organitzadors i patrocinadors "per continuar apostant per Formentera per celebrar proves esportives".

En la presentació també han set presents el director d’Unisport Consulting, Manuel Hernández; el representant del GE Espalmador, Jesús Ferrer; i Alex Marí, director comercial de Trasmapi, patrocinador de la prova.

La primera etapa es disputarà divendres 22 d’octubre a partir de les 16 h amb un recorregut de 30 km amb sortida i arribada a Sant Francesc. El dissabte 23 se celebrarà la segona etapa, de 33,5 quilòmetres a partir de les 10 hores amb sortida i arribada també de Sant Francesc i la tercera (alternativa a la de competició) es farà el diumenge 25 a les 11.00 h a la Mola.

Les inscripcions per participar en aquesta prova són a la web www.elitechip.com i romandran obertes fins al 21 d’octubre, i de moment hi ha prop de 50 persones inscrites.


20 d’octubre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo