• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Demà s’obri el termini per a l’adjudicació de les casetes del Mercat Nadalenc

Demà s’obri el termini per a l’adjudicació de les casetes del Mercat Nadalenc

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Comerç, informa que demà s’obrirà el termini de presentació de sol·licituds per a l'adjudicació de les casetes del Mercat Nadalenc de l'any 2021-22. Aquestes sol·licituds es poden presentar fins al 24 de novembre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) i també telemàticament a l’oficina virtual del Consell (OVAC). Les bases es troben al tauler d’anuncis de la pàgina web www.conselldeformentera.cat.

El Mercat Nadalenc d’enguany adjudicarà un màxim de set casetes: tres per a comerços i artesans, tres per a restauració i una per a organismes públics i/o associacions sense ànim de lucre. El mercat s'inaugurarà el 3 de desembre i se celebrarà fins al 6 de gener, ambdós inclosos, a la plaça de la Constitució de Sant Francesc.

Entre totes les sol·licituds que es presentin dins el termini establert i que compleixin amb els requisits exigits es farà un sorteig davant el secretari del Consell.

19 de novembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)