• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques El Consell contracta sis persones desocupades a través del programa SOIB Reactiva 2021

El Consell contracta sis persones desocupades a través del programa SOIB Reactiva 2021

foto 2021 soib reactiva family fotoLa presidenta i consellera d'Emprenedoria, Ana Juan, ha rebut avui les sis persones que s'han incorporat al Consell de Formentera dins del programa SOIB Reactiva i que treballaran durant els pròxims sis mesos a l'administració insular.

Les persones contractades es trobaven en situació d'atur, dos d'elles menors de 30 anys, que ocuparan els llocs de feina d'auxiliar administrativa i d’operari de brigada. Els altres quatre contractats són majors de 30 anys i estaven en situació d'atur de llarga durada; dos treballaran d'auxiliars d'informació, un d’operari de brigada i una de netejadora.

La presidenta Ana Juan ha desitjat als nous contractats "que l’experiència laboral al Consell sigui molt profitosa i que ajudi a la seua reincorporació al mercat laboral".

El programa té previst un segon torn, que seleccionarà tres persones. La convocatòria SOIB Reactiva 2021 ha set promoguda pel SOIB i cofinançada pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d'Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020, per fons de l'Estat a través de la Conferència Sectorial d'Ocupació i Assumptes Laborals.


10 de desembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)