• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura Ebri Knight tocarà a Formentera en la Nit de concerts de Nadal

Ebri Knight tocarà a Formentera en la Nit de concerts de Nadal

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que el proper dissabte dia 18 de desembre se servirà un dels plats forts de les festes de Nadal amb el concert del grup català Ebri Knight, a l'envelat de l'aparcament de sa Senieta de Sant Francesc. El concert començarà a les 23.00 hores, l'entrada serà lliure fins a completar l'aforament, no farà falta reserva prèvia.

El grup Ebri Knight té una gran reputació pels seus directes enèrgics i la seva actitud punk i compromesa, on la tradició musical mediterrània i la celta originen una combinació insòlita. El seu poder en viu s'ha vist, entre molts d'altres espais, a una Razzmatazz, a la Sala But de Madrid i a l'Aquelarre de Cervera.

Ara arriba a Formentera i la consellera de Cultura i Festes, Susana Labrador, ha convidat als formenterers i formentereres a gaudir d'aquest concert i del seu animat directe. La consellera ha recordat que en aquest esdeveniment, igual que en la resta que formen part del programa de festes, es respectarà la normativa covid vigent, els assistents hauran de dur mascareta en tot moment, a la pista es podrà ballar però no beure, de fet no hi ha haurà servei de barra, "però esperam que sí molta animació", segons ha destacat.

"Carrer"

Carrer és el cinquè disc d'estudi d'Ebri Knight, que ha vist la llum durant el primer trimestre de 2021. Després de l'EP La voz dormida, la banda ha seguit explorant sonoritats i estils de la mà del productor valencià Mark Dasousa per assolir el que és, sens dubte, el seu treball més divers.

"El disc és fruit del context en què vivim i d'aquí el títol de Carrer. El carrer descriu l'espai on desenvolupem la nostra vida, les nostres relacions i les nostres lluites quotidianes; l'espai que desitgem recuperar després dels mesos de confinament i de limitació social", exposen els representants de la banda.

Carrer consolida la feina iniciada amb l'anterior disc i és el fruit d'un any de producció i treball meticulós de les cançons, onze peces que juguen amb el segell folk d'Ebri Knight destil·lat al màxim.


13 de desembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

foto 2021xii Ebri Knight

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera