• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Medi Rural, Ramaderia, Pesca i Caça Formentera torna a donar ajudes a l'alimentació del ramat de l'illa per mor de la sequera d'enguany

Formentera torna a donar ajudes a l'alimentació del ramat de l'illa per mor de la sequera d'enguany

foto 2022 menjar ramatEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Medi Rural, ha tornat a treure ajudes a l'alimentació per al ramat de l'illa per compensar la manca de pinso a causa de la sequera. La Cooperativa del Camp repartirà entre els ramaders de l'illa 40 tones de pinso o garrova picada per al bestiar oví i caprí, i 4.000 quilos de farina d'ordi per a l'alimentació del sector porcí.

"De nou, hem tengut un any sec que ha afectat els cultius i ha fet que el ramat de l'illa no tengués la mateixa quantitat de menjar, per això hem tornat a treure aquesta ajuda a la qual el Consell de Formentera destina un pressupost inicial de 14.945 €", segons ha explicat el conseller de Medi Rural, Josep Marí.

Els interessats a rebre aquestes ajudes han d'anar a la nau de la Cooperativa del Camp amb la cartilla ramadera, de dilluns a divendres al matí, de 8.00 a 14.00 hores; dilluns, dimecres i divendres a la tarda, de 16.30 a 19.30 hores; i dissabtes de 9.00 a 13.00 hores. Les ajudes es donen segons el nombre d'animals, i per a cada animal reproductor declarat es reben dos sacs de pinso. En total hi ha censats devers 913 caps de bestiar oví/caprí/porcí a l'illa de Formentera.

17 de març de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

ministerio_agricultura_1

agricultura_governbalear_1

sigpac_1

aforavila_1

covib_1

permacultura_1