• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Formentera es promociona al Regne Unit de la mà del National Geographic

Formentera es promociona al Regne Unit de la mà del National Geographic

foto 2022 national geoEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que ahir National Geographic va fer una conferència en línia titulada "L’altra part de la Balears", promocionada per Formentera. Aquesta presentació ha estat adreçada a periodistes del Regne Unit, especialitzats en viatges, de la mà de la revista i web National Geographic. En paraules del cap de promoció, Carlos Bernús, que hi ha participat "aquest acte permet arribar a un tipus de visitants amb poder adquisitiu, al que li agraden les activitats a l’aire lliure i conscienciat amb la sostenibilitat del medi ambient i de la destinació que visiten".

En la presentació s’han destacat els avantatges de visitar Formentera en els mesos de temporada baixa amb tota l’oferta cultural, esportiva, patrimonial i gastronòmica que hi ha, en un entorn en què gairebé sempre es pot estar en contacte amb la natura. D’altra banda, també s’ha parlat dels projectes formentera.eco per una mobilitat més sostenible o el Save Posidonia Project per a la protecció de la posidònia i del litoral de Formentera, a més de la resta d’accions que estam fent a la nostra illa per garantir que l’experiència del viatger sigui única, segons ha destacat Bernús.

Aquesta acció s’inclou dins el Pla Estratègic de Promoció adreçat al Regne Unit, en el què s’estan duent més accions de promoció amb una agència especialitzada en turisme i que fa publicitat sobre Formentera en aquest mercat. Cal destacar que les Balears tenen bones connexions amb el Regne Unit i que això sumat "a la relaxació de mesures per viatjar des del Regne Unit a Espanya, relacionades amb la covid, ha fet que hagin crescut les reserves per venir a la nostra destinació", segons ha destacat Bernús.


23 de març de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)