• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Formentera presenta accions promocionals a Portugal i Barcelona

Formentera presenta accions promocionals a Portugal i Barcelona

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa sobre les accions promocionals que està duent a terme aquesta setmana a Portugal i Barcelona. Entre demà dimarts 29 de març i el dijous 31 de març Formentera participarà en tres roadshows promocionals a les ciutats de Lisboa, Porto i Coïmbra (Portugal).

"En aquests esdeveniments la destinació estarà present amb un estand on s'atén els agents de viatges, operadors turístics i sector professional i se'ls apropa tota la informació necessària perquè coneguin de primera mà des de com arribar i fer reserves, fins als esdeveniments culturals i esportius que hi ha a la nostra illa en pre i post temporada", segons ha explicat la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer. També es presenten les rutes ornitològiques i patrimonials així com les accions que Formentera ha dut endavant "per ser una destinació més sostenible i en què el viatgers tenen una experiència única en contacte amb la natura", ha afegit Alejandra Ferrer.

Aquestes accions reforcen la promoció que ja es va fer de la destinació Formentera en el mercat portuguès amb la participació en la Fira Internacional de Turisme de Lisboa BTL (Borsa de Turisme de Lisboa) que va tenir lloc entre el 16 i el 20 de març, "ja que és un mercat que en les darreres dos temporades ha incrementat la seua presència a la nostra illa", segons la responsable de Turisme.

Promoció nacional

D'altra banda, entre el 29 i el 3 d'abril Formentera participarà en dues fires promocionals a Barcelona. Per una banda, entre el 29 i el 31 de març, i juntament amb el sector de busseig, Formentera estarà present en la Mediterranean Diving Show. En aquest sentit, Alejandra Ferrer ha destacat que "volem promocionar Formentera com una destinació ideal per la pràctica del busseig ja que hem d'aprofitar l'avantatge que ens donen les nostres aigües transparents i a la vegada conscienciar de la necessitat de protegir-les per poder continuar gaudint d'elles".

En darrer lloc, entre l'1 i el 3 d'abril, es promocionarà l'illa, en la fira BTravel de Barcelona. Formentera comptarà amb un estand on igual que a Portugal es promocionaran els esdeveniments de fora de temporada i Formentera com a una illa sostenible que cerca un turisme respectuós.

28 de març de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 diving show

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)