• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Mobilitat Formentera comunica a tres empreses de lloguer de vehicles i una de VTC que no poden operar-hi aquest estiu

Formentera comunica a tres empreses de lloguer de vehicles i una de VTC que no poden operar-hi aquest estiu

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Mobilitat, informa que en les darreres setmanes ha comunicat a tres empreses de lloguer de vehicles que no poden augmentar les seues flotes de vehicles o iniciar la seua activitat a l'illa de Formentera durant el període de regulació de formentera.eco, que aquest estiu va del 15 de juny al 15 de setembre.

Una empresa de lloguer de vehicles amb autorització per llogar únicament turismes ha sol·licitat incrementar la seua flota amb 200 turismes i incorporar 1.000 motos.

Una nova empresa ha sol·licitat iniciar la seua activitat per al lloguer de motos.

Una tercera empresa, que lloga vehicles a Eivissa, ha sol·licitat autoritzacions perquè aquests puguin accedir a Formentera.

"En aplicació de la normativa de formentera.eco, totes les empreses de lloguer de vehicles amb autorització per aquest estiu han de disminuir la seua flota en un 12 %, respecte al 2019, tal com s'ha comunicat durant aquest mes a les empreses del sector", segons ha explicat el conseller de Mobilitat, Rafael González. "Així mateix, la regulació tampoc permet que noves empreses de lloguer iniciïn la seua activitat, ni que vehicles de lloguer de fora de l'illa puguin accedir a Formentera durant el període de regulació", ha afegit el conseller.

A més, l'àrea de Mobilitat també ha comunicat a una empresa de vehicles de transport amb conductor (VTC) que tampoc poden operar durant el període de regulació. El Consell recorda que del 15 de juny al 15 de setembre els 49 taxis (25 ordinaris i 24 estacionals) seran els que disposin d'autorització per transportar passatgers amb vehicles tipus turisme.


25 d'abril de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
c. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
mobilitat@conselldeformentera.cat

Ministerio de Fomento

Tràmits de Marítim del Govern Balear

Federació Balear de Motonàutica