• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Trobada a Formentera sobre la sostenibilitat dels viatges dins el Congrés internacional de viatges i comunicació

Trobada a Formentera sobre la sostenibilitat dels viatges dins el Congrés internacional de viatges i comunicació

El pròxim dijous 2 de juny se celebra a Formentera la ponència "Viatjar amablement" entre les 18.00 h i les 20.00 h a Casbah. Aquesta trobada s’emmarca dins la programació de la trobada internacional de viatges i comunicació (VYCO), que tendrà lloc a Eivissa i Formentera el 2 i el 4 de juny i que ha set presentada avui.

A Formentera concretament, es farà una ponència presentada i moderada pel periodista de viatges Paco Nadal, i en la qual el biòleg Manu San Félix parlarà sobre la importància dels mars i oceans en les nostres vides. Després es farà una taula redona en què participaran Manu San Félix, Paco Nadal, el naturalista i explorador Nacho Dean (conegut perquè va ser la primera persona a fer la volta al món caminant) i el viatger i amant de la mar David Ruiz (que ha creuat cinc vegades l’Atlàntic i ho explica en el seu darrer llibre "Irse").

La xerrada i el debat posterior estan oberts al públic i tenen com a objectiu posar el focus en les noves necessitats i maneres de viatjar i en la forma més sostenible possible de fer-ho. Per assistir com a públic només s’ha d’enviar un email a hola@vyco.es.

El dissabte 4 de juny el congrés continuarà a Eivissa:

De 10.00 h a 12.30 h
Comunicació en viatges

Presenta i modera Paco Nadal

Alan x el Mundo, "El poder dels viatges"

Ana Azul Mistico

Judith Tiral

Taula de debat: "El futur de la comunicació en viatges"

Guille Rodríguez, director de xarxes socials de Palladium Hotel Group

De 18.00 h a 20.30 h
Grans aventures

Auditori Caló de s’Oli, Sant Josep de sa Talaia

Ponència de Paco Nadal, "La fascinació dels grans espais oberts"

Nacho Dean, "Explorador per la natura"

Albert Sans, "Vidaje, la volta al món més lenta de la història"

David Ruiz, "Irse, la volta al món a vela en solitari"

L’objectiu, segons asseguren des de l’organització, és reunir els agents i protagonistes d'un sector imprescindible per a l'economia i reflexionar sobre els nous models de turisme, les necessitats que plantegen els temps postpandèmia, la seua promoció i difusió i, en general, convertir aquest esdeveniment en una experiència única. L’àrea de Promoció del Consell de Formentera ha col·laborat amb aquest esdeveniment.

24 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

foto 2022 vyco

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)