• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura Arriba la mostra "Des de la mar" de Diana Bustamante a la Sala d'Exposicions "Ajuntament Vell"

Arriba la mostra "Des de la mar" de Diana Bustamante a la Sala d'Exposicions "Ajuntament Vell"

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que de l'1 a l'11 de juny a la Sala d'Exposicions "Ajuntament Vell" es podrà visitar l'exposició "Des de la mar" de Diana Bustamante.

Aquesta exposició itinerant, que ha estat prèviament en nou sales i ha recorregut diferents ciutats, entre elles Eivissa i Dénia, des del passat 3 de juliol de 2020, arriba a l'illa de Formentera per mostrar paisatges de les costes mediterrànies, amb alguna incursió de la costa atlàntica gallega. S'hi troben localitzacions ben conegudes pels residents de les Pitiüses: ses Illetes, es Vedrà, Dalt Vila, Benirràs...

Amb les seues pintures, Bustamante sintetitza les formes amb una cromàtica molt mediterrània, lluminosa, de verds, blaus i terres amb què s'apropa a l'expressionisme abstracte amb una veu pròpia. Una empremta que farà gaudir i somniar amb els paisatges, amb l'essència de la mar i els seus voltants.

L'artista, llicenciada en Belles Arts, és nascuda a Madrid, però resideix a Santa Eulària des Riu, on va créixer. Ha desenvolupat una investigació del paisatge de les costes, a cavall entre la pintura abstracta i la figuració amb inspiració oriental.

L'exposició s'inaugurarà el dimarts 31 de maig a les 20.00 hores. La mostra es podrà visitar a la Sala d'Exposicions "Ajuntament Vell" de dilluns a dissabte d'11.00 a 14.00 hores i de 19.00 a 21.00 hores.

Diumenges, festius i dilluns al matí, la sala romandrà tancada.

27 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 bustamante

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera