• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Formentera celebra el Dia Internacional del Ioga de la mà de Verónica Blume

Formentera celebra el Dia Internacional del Ioga de la mà de Verónica Blume

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Turisme, informa que el pròxim dimarts 21 de juny se celebrarà a Formentera el Dia Internacional del Ioga de la mà de la model i iogui Verónica Blume.

Amb motiu d’aquesta celebració, el Consell Insular de Formentera i Puro Bienestar celebraran, novament, una classe magistral única al port de la Savina amb una professional de primer nivell i amb projecció internacional, la model Verónica Blume.

El 21 de juny és la data promulgada per l’ONU per conscienciar la població sobre els beneficis de practicar aquesta disciplina holística de benestar, que treballa d’una manera integral, harmoniosa i equilibrada totes les àrees de l’ésser humà i respectant els cicles de la naturalesa.

En aquest esdeveniment, titulat “El camí de tornada a tu”, es durà a terme una pràctica especial, íntima i molt personal. Es farà una classe magistral de ioga des de la consciència, que des de l’organització esperen que porti a l’assistent a iniciar, recordar o reprendre aquest camí que el porta de tornada a si mateix.

La classe tendrà lloc el 21 de juny a les 20.00 hores a la terrassa de la Confraria de Pescadors, a la Savina (port de Formentera).

Aquest esdeveniment és de caràcter solidari i sostenible, per la qual cosa els fons es destinaran a la conservació de la posidònia. El preu de la inscripció és de 25 euros. L’aforament és limitat i no cal portar estoreta, però sí roba d’abric per a la relaxació final.

Els interessats s’hi poden inscriure aquí.


1 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 ioga

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)