• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Avui comença la vuitena edició del Formentera Jazz Festival

Avui comença la vuitena edició del Formentera Jazz Festival

foto 2022 FJFEl director del FJF, Maxwell Wright, juntament amb dos representants de la banda local de Jazz Tony Gartell i Gustavo Rojo han fet aquest matí la presentació oficial del festival que comença avui i es perllongarà fins al diumenge.

La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer i la consellera de Cultura, Susana Labrador els han agraït l'organització d'aquest festival que acosta la música i cultura tant a turistes com residents.

A la web del festival podeu consultar tota la programació aquí o en el cartell a continuació.

A banda de classes magistrals, presentacions i connexions sonores que es fan en línia, cada nit hi ha actuacions musicals gratuïtes i obertes al públic general en un festival que torna al format prepandèmia. Aquesta nit la sessió d'inauguració serà al Blue bar, la nit de divendres i dissabte la música omplirà la plaça de la Constitució i el tancament serà diumenge al Chezz Gerdi.

2 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 fjf

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)