• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports El Consell posa en marxa la gestió en línia de les reserves de les activitats del poliesportiu i la piscina

El Consell posa en marxa la gestió en línia de les reserves de les activitats del poliesportiu i la piscina

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, posa en marxa un nou sistema per gestionar les reserves de les activitats lliures del Poliesportiu Antoni Blanc i la piscina insular. Aquest nou sistema de reserves es pot fer a través de l'aplicació contractada 'Mi Club Online' i l'objectiu, com ha destacat la consellera del ram, Paula Ferrer, és "millorar la gestió de reserves de les activitats i l'aforament de les instal·lacions esportives; i, en definitiva, millorar també el servei que s'ofereix a la ciutadania".

Les persones que ja estan inscrites en el registre de les instal·lacions poder fer servir aquesta aplicació a través del seu correu electrònic; i les que encara no tenguin fitxa poden passar en qualsevol moment per la recepció del poliesportiu i emplenar la fitxa d'usuari. Per qualsevol dubte, l'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de les 8.00 a les 21.30 hores.

Amb aquesta aplicació es poden fer reserves d'activitats com ara el bany lliure, accés a la sala de musculació i classes dirigides en grup amb monitor, tant per a les classes a sala com les d'aiguagim i gimnàstica suau a la piscina. També s'ofereix la possibilitat de pagar directament des de l'aplicació, activar la funció d'avisos relacionats amb les activitats i comprovar la fitxa d'usuari amb les dades i la relació de pagaments.


3 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 qr consell

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo