• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Presentació de la plantilla de socorristes de 2022

Presentació de la plantilla de socorristes de 2022

foto 2022 socorristesLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, i el conseller d'Interior, Josep Marí, s'han fet una foto de grup, avui al matí a la plaça de la Constitució, amb els membres de la plantilla del servei de socorrisme del Consell de Formentera d'aquest 2022. La presidenta i el conseller els han desitjat "molta sort per a aquesta temporada".

La plantilla està formada per vint-i-dos efectius. El servei de socorrisme a les platges de Formentera es prestarà fins al 31 d'octubre. La plantilla completa treballarà fins al 30 de setembre, i quedaran onze efectius per treballar entre el 30 de setembre i el 31 d'octubre.

En aquest sentit, des de l'àrea de Platges s'ha recordat que durant la temporada de bany l'ordenança municipal prohibeix la permanència de qualsevol mena d'animal, inclosos els gossos, a la platja entre les 9 i les 20 hores.

Entre l'1 de maig i l'11 de juliol els socorristes de Formentera han actuat davant 365 assistències sanitàries i 938 avisos relacionats amb l'entrada d'embarcacions en zona de banyistes, entrada de banyistes en canals d'embarcació o accés de gossos en zones no permeses. També s'han fet 32 rescats, en concret, un dels quals a una persona que va morir a conseqüència d'un ofegament.

Platges adaptades i cardioprotegides

Recordam que les platges des Arenals i es Pujols estan adaptades per al bany de persones amb mobilitat reduïda. El servei està en marxa de 12 a 17 hores, només amb bandera verda. As Arenals, aquest servei s'ofereix des de l'1 de maig al 31 d'octubre; i as Pujols, de l'1 de juny al 30 de setembre.

Així mateix, tots els llocs de socorrisme compten amb un desfibril·lador per atendre possibles quadres d'aturada cardiorespiratòria.

Podeu consultar l'estat de la mar a www.platgesdebalears.com.

13 de juliol de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1