• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura The Penguins torna a Formentera a fer ballar els més petits de la casa

The Penguins torna a Formentera a fer ballar els més petits de la casa

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que dins la programació de Sant Jaume, el grup musical The Penguins oferirà un concert infantil el dijous 21 de juliol, a les 19.30 h, a la plaça de la Constitució de Sant Francesc. Després de tres anys i una pandèmia mundial, The Penguins tornen amb un nou treball discogràfic: Quadern de Bitàcola, el cinquè disc en el marc del projecte Reggae per Xics, adreçat al públic familiar.

La consellera de Cultura, Susana Labrador, ha convidat a totes les famílies de l'illa a "gaudir d'aquest magnífic espectacle que tan bones estones fa passar tant als infants, com als pares". "Després de la seua darrera actuació a l'illa, i tenint en compte les peticions d'algunes famílies perquè tornaren a animar les festes, estam molt contents de poder oferir aquest concert pensat especialment en els petits de la casa".

El nou disc consta de dotze cançons, vuit de les quals són originals, i amplia així la seua aportació a la cultura popular, però sense oblidar l'adaptació del repertori tradicional als ritmes jamaicans que tant èxit els ha donat com a banda sonora per a moltes famílies. "Amb aquestes dotze cançons ens capbussarem dins del Quadern de Bitàcola d'aquest nou i fascinant viatge", expliquen els artistes.

The Penguins s'embarquen a bord del Calipso per tal de fer viure als espectadors tot un seguit d'aventures extraordinàries a la recerca d'una misteriosa illa apareguda per sorpresa en mig de l'oceà, que pel que sembla no apareix ni en cap carta de navegació ni en cap mapa. L'espectacle convida a descobrir la fauna i la flora oceànica, i també les conseqüències mediambientals de viure en una societat productiva, encara incapaç de gestionar els seus residus.

Amb aquest nou disc, Quadern de Bitàcola, "reviurem l'imaginari oceànic de Jules Verne, d'Hergé, o del capità Nemo a bord del seu Nautilus, i també la infinita riquesa que guarden els oceans", assenyala el grup. Tot a través del còctel infal·lible de música, ritme, humor i pedagogia, que caracteritza Reggae per Xics. Per sobre de tot, el grup destaca "l'emoció d'una inoblidable experiència col·lectiva, amb la companyonia i l'amistat com a teló de fons, tan necessàries per arribar a bon port després d'aquesta llarga travessia a bord d'un vell vaixell, que tot i un xic atrotinat, encara és capaç de solcar mars, superar tempestes, esculls i onades gegants".

El concert tendrà lloc el dijous 21 de juliol a les 19.30 h a la plaça de la Constitució de Sant Francesc.


14 de juliol de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 the penguins

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera