• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura Arriba a l'Espai cultural i educatiu 'Far de la Mola' la tercera part de l'exposició "Una col·lecció d'art contemporani III. Pintura i altres"

Arriba a l'Espai cultural i educatiu 'Far de la Mola' la tercera part de l'exposició "Una col·lecció d'art contemporani III. Pintura i altres"

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que del 20 de juliol al 29 de setembre a l'Espai cultural i educatiu "Far de la Mola" es podrà visitar l'última part de l'exposició Una col·lecció d'art contemporani III. Pintura i altres.

Aquesta és la tercera exposició d'Una col·lecció d'art contemporani, realitzada amb la col·lecció de Catalina Verdera Ribas i comissariada per Manolo Oya, mitjançant l'Associació Cultural Trampolí Mecànic.

A diferència de les dues primeres parts, en les quals s'han mostrat obres d'artistes locals i artistes que han residit o mantingut un contacte estret amb les nostres illes, en aquesta tercera part seran exposades principalment obres d'artistes d'altres indrets amb els quals Catalina Verdera ha mantingut relació arran de la seua activitat a la Galeria Van der Voort, o obres que ha adquirit per a la col·lecció personal.

En aquesta ocasió, es tracta de la selecció d'obres de pintura, dibuix i objectes de disset artistes: Antoni Tàpies, Antonio Murado, Miquel Mont, Joan Hernández Pijuan, Berta Cáccamo, Carmen Anzano, Amparo Sard, Ana Vilarrasa, Jaume Plensa, Carmen Calvo, Ester Partegàs, Michelangelo Pistoletto, Jordi Alcaraz, Nono Bandera, Douglas Pérez, Kcho i Miriam Durango.

L'exposició s'inaugurarà el dimarts 19 de juliol a les 12.00 hores i es podrà visitar fins al 29 de setembre, cada matí de dimarts a diumenge, de 10 h a 14 h; i dimecres i diumenge a la tarda, de 17 h a 21 h.

15 de juliol de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 art contemp III

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera