• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura Andrés Coll serà el convidat especial de Jazz a la plaça 2022 per les festes de Sant Jaume

Andrés Coll serà el convidat especial de Jazz a la plaça 2022 per les festes de Sant Jaume

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que, amb motiu de les festes de Sant Jaume, aquest dissabte 23 de juliol a les 22.00 h a la plaça de la Constitució de Sant Francesc, la sessió de Jazz a la plaça comptarà amb l'eivissenc Andrés Coll com a convidat especial. Com cada dissabte animaran la nit formenterera la banda de jazz més entranyable de Formentera que compartirà escenari amb aquest artista.

El jove multiinstrumentista és un vibrafonista polifacètic que des de la seua infantesa ha set membre d'un grup folklòric d'Eivissa. Andrés Coll, amb consciència i coneixement de les arrels de la música de les Pitiüses, a més és intèrpret, compositor i investigador, i fa sonar des de Bach i Bartók a composicions contemporànies, jazz o improvisació lliure.

Amb les seues composicions transmet una visió personal de la Mediterrània. Enguany, ha tret dos discos: Natural research, un projecte de música contemporània amb el pianista Joachim Kühn, i Live in Ibiza, un àlbum gravat arran d'un concert al Centre Cultural de Can Jeroni, a Sant Josep, amb el violinista Mateusz Smoczynski i el bateria i percussionista Ramón López. Amb ells i conjuntament amb el músic Majid Bekkas ha format el grup Andrés Coll Project. "Un projecte musical que investiga la música folklòrica de les nostres cultures amb l'esperit avantguardista i d'improvisació lliure", explica l'artista.

18 de juliol de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022vii jazz a la placa

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera