• Català
  • Castellano
  • English
De Formentera amb molt de gust

De Formentera amb molt de gust

cartell 2022viii producte local

Campanya 'De Formentera amb molt de gust' per promocionar el producte local

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Medi Rural, ha posat en marxa la campanya "De Formentera amb molt de gust" per distingir, fomentar i promocionar la venda de producte local. L'objectiu és donar visibilitat i reconèixer els productes de proximitat procedents del camp de Formentera, del mar o del ramat de l'illa, així com altres transformats a Formentera, com ara la farina de xeixa, la sobrassada o el vi.

cartell 2022viii fsf mapa A

Per donar visibilitat a la campanya, s'ha fet un disseny sota l'eslògan "De Formentera amb molt de gust" que aglutina il·lustracions de diversos productes de proximitat amb un disseny atractiu i que distingeix tant les parades dels productors, com els comerços dels distribuïdors, perquè així tant els residents com els visitants reconeguin i valorin el producte local de Formentera.

Des de l'àrea de Turisme s'ha reeditat i actualitzat el mapa Formentera Slow Food, que localitza els productors i distribuïdors de productes de quilòmetre zero que hi ha a l'illa. Aquest mapa serveix per localitzar establiments on es ven el producte de Formentera i està traduït al català, castellà i anglès.

cartell 2022viii fsf mapa B

Aquesta campanya també es difondrà a les cartelleres del Consell i a les oficines d'informació turística. El disseny de la campanya també s'ha estampat en bosses de ràfia i caixes de cartó que els venedors repartiran entre els seus clients. En total s'han imprès 2.000 caixes de mida gran de 48x32x18cm (per 10 quilos), 4.000 caixes de mida més petita 39x29x14cm (per 5 quilos) i 3.000 bosses de ràfia. La Direcció General de Polítiques per a la Sobirania Alimentària del Govern balear ha subvencionat la campanya amb 5.000 €.

10 d'agost de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

ministerio_agricultura_1

Wifi  Formentera

agricultura_governbalear_1

sigpac_1

aforavila_1

permacultura_1