• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Música blues jazz i rock per celebrar el Festival Guitarres de Formentera a Sant Ferran

Música blues jazz i rock per celebrar el Festival Guitarres de Formentera a Sant Ferran

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que el Festival Guitarres de Formentera tendrà lloc entre el 16 i el 18 de setembre. Guitarres de Formentera és un festival de música blues, jazz i rock, que ja s'ha convertit en cita imprescindible de la temporada d'estiu a l'illa. El Festival, organitzat per l'associació Guitarres de Formentera i amb la col·laboració del Consell Insular de Formentera arriba aquest any a la seva tretzena edició.

Aquest any 2022, les activitats musicals tendran lloc a la plaça de l'Església de Sant Ferran el divendres 16 a partir de les 22.00 h actuaran de Piolet Swing, Sgt.Pepe's Lonely Hearts Club Band, Los Peligrosos Gentlemen i The Raters, el dissabte 17 a partir de les 22.00 h actuaran Maya Alexander Group, Cecilya, The Mighty Groovin's Stuff i Chris Lee. Finalment, el diumenge 18 a partir de les 21.30 h al restaurant Sa Panxa de Sant Ferran es posarà el punt i final a la celebració del festival amb una jam-session.

6 de setembre 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

foto 2022 formentera guitarra

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)