• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Formentera posa en marxa una ruta fotogràfica i una gimcana familiar que recorren el patrimoni cultural i paisatgístic de l'illa

Formentera posa en marxa una ruta fotogràfica i una gimcana familiar que recorren el patrimoni cultural i paisatgístic de l'illa

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, presenta una ruta fotogràfica que recorre part dels encants de Formentera i una gimcana familiar en què dos personatges de ficció infantil ens expliquen part del patrimoni i la història de l'illa. "Amb aquestes propostes volem oferir experiències als nostres visitants, tant si venen sols, amb amics o en família; són guies amb informació detallada dels punts que es visiten i en els quals, a més, es pot participar i fer fotografies de record que després les poden imprimir a l'oficina d'informació turística de la Savina o en el cas de la gimcana familiar aconsegueixen un llibre per als més petits", segons ha explicat la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer.

Ruta fotogràfica
D'una banda, s'ha creat una ruta fotogràfica que recorre deu punts d'interès cultural i paisatgístic de Formentera. En aquests indrets s'han instal·lat suports on es poden posar els telèfons mòbils i fer una autofoto de record que mostra el millor enquadrament de l'entorn. Després, les fotos es poden compartir a les xarxes socials etiquetant Turisme de Formentera @visitformentera. Això dona dret a imprimir dos fotografies de record d'aquesta ruta a l'Oficina d'Informació Turística de la Savina, de manera gratuïta.

foto 2022 ruta foto D

"Amb aquesta ruta s'ofereix una proposta als visitants que, a més, té retorn pel que fa a la promoció de l'illa perquè aconseguim que a les xarxes es pugin fotografies que mostren la millor cara de Formentera", segons ha detallat Alejandra Ferrer. Per fer la ruta s'han estudiat les ubicacions més adients que inclouen una panoràmica del port de la Savina, la plaça de Sant Francesc i el far de la Mola, entre d'altres.

Gimcana familiar
Paral·lelament, s'ha creat una gimcana familiar en què acompanyats de dos personatges de ficció infantil en Trobi i na Tana podem recórrer part del patrimoni patrimonial i històric de l'illa. En aquesta gimcana es fa un recorregut per deu punts d'interès de l'illa, alguns coincideixen amb els de l'anterior ruta fotogràfica. En aquests punts hi ha un codi QR que al activar-lo ens dona informació sobre aquell indret. Si les famílies visiten i activen el QR en un mínim de sis dels deu punts, poden anar a recollir a les Oficines d'Informació Turística el llibre Explora Formentera amb Trobi, un llibre on en Trobi arriba a Formentera i na Tana, una sargantana de l'illa li mostra part dels seus encants.

La informació sobre aquestes rutes es pot obtenir a les Oficines d'Informació Turística, al web de Turisme i als suports fotogràfics que hi ha a l'illa, ja que es pot accedir al web a través d'un codi QR.

Ruta fotogràfica: https://turs.photo/qr/formentera/?turs=frm01#section-blog
Gimcana familiar: https://gymkhana-formentera.trobatea.com/inicio


6 de setembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)