• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Formentera participa en la fira ILTM Asia Pacific 2022 per cercar visitants per a la temporada baixa

Formentera participa en la fira ILTM Asia Pacific 2022 per cercar visitants per a la temporada baixa

foto 2022ix ILTMEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que aquests dies s'ha promocionat l'illa en la fira ILTM Asia Pacific 2022, celebrada entre el 5 i el 8 de setembre a Singapur. El cap de Promoció, Carlos Bernús, ha assistit a aquesta trobada en què s'ha presentat Formentera com una destinació que ofereix experiències úniques als visitants.

El representant de Formentera s'ha reunit amb agències de viatge de l'Índia, la Xina, Austràlia, Filipines, Nova Zelanda, Corea i Singapur. "En aquesta fira hem trobat un tipus de mercat molt interessat en la nostra destinació, que en els darrers anys ha incrementat la seua presència a l'illa, que pot ajudar a desestacionalitzar el turisme. I és que, és un col·lectiu habituat a realitzar estades llargues, que viatja durant la nostra temporada baixa i no li importa que la meteorologia no sigui estival", segons ha explicat el cap de Promoció.

Durant els mesos de setembre i octubre es faran viatges de familiarització d'agents d'alguns d'aquests països per ajudar a promocionar Formentera en els seus mercats i crear sinergies amb els empresaris de l'illa per poder col·laborar i continuar treballant cap a la desestacionalització . Com sempre, l'illa es ven com una destinació de turisme sostenible, que "amaga racons naturals màgics on es poden viure experiències culturals, patrimonials, esportives i de contacte amb la natura úniques", segons exposa Bernús.


9 de setembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)