• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques El Consell organitza al novembre un cicle de tallers per impulsar el comerç de Formentera

El Consell organitza al novembre un cicle de tallers per impulsar el comerç de Formentera

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Comerç, ha organitzat per al pròxim mes de novembre un cicle de tallers per impulsar el comerç de Formentera que forma part del Pla per a l'enfortiment del comerç que s'ha presentat enguany. La presidenta i consellera de Comerç, Ana Juan, ha assenyalat que l'objectiu d'aquests tallers és "posar noves eines i idees a l'abast dels comerciants de Formentera per millorar la seua competència".

La consultoria Focalizza, encarregada de l'elaboració del Pla i especialitzada en el desenvolupament de l'activitat comercial, impartirà aquests tallers que se celebraran de manera telemàtica. El primer dels tallers, Competències i habilitats digitals per a la gestió d'un punt de venda, s'impartirà els dies 7 i 9 de novembre; el següent, Estratègies de màrqueting per a la gestió d'un punt de venda, serà el 14 i el 16 de novembre, i el tercer i últim, Deu accions per fidelitzar la clientela a l'illa, està programat per als dies 21 i 23 de novembre.

Tots els tallers s'impartiran de manera telemàtica en horari de 14 a 16 hores. Per a més informació i inscripcions: mercats@conselldeformentera.cat o al telèfon 971 321 275 ext. 2.

El Pla d'enfortiment comercial de Formentera planteja les següents línies estratègiques: impulsar la planificació de l'activitat comercial, impulsar la competitivitat del comerç de l'illa, preservar el model de proximitat, i promoure i regular l'espai comercial. Ana Juan ha recordat que l'elaboració i desenvolupament d'aquest Pla "recull els suggeriments i les inquietuds del sector comercial de l'illa".

31 d'octubre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022x programa formatiu

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)