• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports Aquest dijous, cita amb la minimarató Memorial John Tunks

Aquest dijous, cita amb la minimarató Memorial John Tunks

La XLIII minimarató Memorial John Tunks, organitzada pel Grup Esportiu Espalmador amb la col·laboració de l'àrea d'Esports del Consell de Formentera, es celebrarà aquest dijous 8 de desembre a partir de les 10.30 hores. La prova consta de dues modalitats esportives: atletisme i patinatge, que completaran 12 km de recorregut; i una prova per categories infantils, de 2,8 km amb sortida de Sant Ferran.

Les inscripcions per a la cursa de 12 km es poden realitzar a través de la web www.elitechip.es i són gratuïtes per als menors de 18 anys, 15 euros per a la resta de participants i 50 % de descompte per als socis del GE Espalmador. La recollida de dorsals, des de les 8.30 hores al punt de sortida.

Els horaris de les sortides són:
10.30 h Sortida minimarató – Memorial John Tunks (12 km)
10.40 h Sortida cursa de patinatge única categoria
11.10 h aprox. Sortida 2.800 m des de Sant Ferran
A partir de les 12 h, sortides de categories inferiors

Per altra banda, tots els circuits dels recorreguts de la prova, en totes les seves categories, estaran tancats al trànsit de vehicles durant la celebració d'aquestes. Hi haurà diferents talls de circulació des de les 10.00 h fins a les 13.00 h a la PM 820 des de la Savina (encreuament amb la PM 820-2), Sant Francesc i Sant Ferran (primera rotonda) i PM 820-2 des de la Savina - es Pujols - Sant Ferran.

6 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022xii MJT mini

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo