• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Patrimoni Curs de cuina tradicional durant els mesos de gener, febrer i març

Curs de cuina tradicional durant els mesos de gener, febrer i març

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Patrimoni, i l'Associació Gastronòmica de Formentera Es Forn organitzen un curs de cuina tradicional durant els mesos de gener, febrer i març.

El curs es dividirà en cinc sessions i a cada una s'elaborarà un plat típic de la gastronomia tradicional de l'illa. A la primera sessió es prepararà sofrit pagès i tendrà lloc el pròxim dimarts, 31 de gener, a les 17 h a la cuina del menjador del nou CEIP Sant Ferran de ses Roques.

La resta de sessions es duran a terme els dies 14 de febrer, 21 de febrer, 14 de març i 28 de març i s'elaboraran les següents receptes: guisat de peix, bullit d'ossos, peix escabetxat i flaó, respectivament.

Les places són limitades i els interessats han d'enviar un correu electrònic a coneixpatrimoni@conselldeformentera.cat. Una vegada inscrits, rebran un correu electrònic de confirmació.

25 de gener de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023i taller cuina

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera