• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura Arriba a Formentera "¿Cuando viene Samuel?" l'obra de teatre Premi FETEN al millor espectacle de 2022 adreçada a públic familiar

Arriba a Formentera "¿Cuando viene Samuel?" l'obra de teatre Premi FETEN al millor espectacle de 2022 adreçada a públic familiar

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que el pròxim dissabte 25 de març, a les 18.00 h a la Sala de Cultura (Cinema), es representarà l'obra de teatre familiar ¿Cuándo viene Samuel?

Dos homes esperen al costat d'un gronxador l'arribada de Samuel per celebrar una festa. Per a vèncer a l'avorriment, inventen jocs, imaginen. Apareix el Senyor Professor, els dona la lliçó i marxa. El temps passa, no deixa de passar, no acaba mai de passar, mai... Jugant, esperen un altre dia més. I si avui ja fos demà? Pujats al gronxador, tal vegada poden escapar.

Companyia Ultramarinos de Lucas
La companyia, fundada l'any 1994 i Premi Nacional de les Arts Escèniques per a la infància, fa ja més de vint-i-cinc anys que juga sobre l'escenari amb els nens i nenes. Els agrada pensar que encara no han perdut la innocència i la capacitat de sorprendre's. Mantenen un projecte estable de recerca en les arts escèniques, sense imposar-se cap límit, sense prejudicis, amb passió.

El públic és el seu horitzó: per a ell treballen, parlant-li de tu a tu, sense certeses, apel·lant a la seua imaginació per compartir amb ell emocions, pensaments, dubtes, inquietuds, descobriments i aventures. I continuaran insistint, resistint, persistint, lluitant i jugant.

Preus i entrades
Les entrades ja es poden comprar a través del web www.entradesformentera.cat per un preu de 4 €. El preu reduït, amb el 50 % de descompte, és per a les persones en situació d'atur i autònoms sense activitat, jubilats, menors de 25 anys, persones amb diversitat funcional, famílies monoparentals i famílies nombroses.


17 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023iii cuando viene samuel

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera