• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Vuit comerços de Formentera s'adhereixen al programa Bons Illes Balears

Vuit comerços de Formentera s'adhereixen al programa Bons Illes Balears

foto 2023iii bons illes balearsLa presidenta del Consell i consellera de Comerç, Ana Juan, i el director general de Comerç de les Illes Balears, han presentat avui el programa Bons Illes Balears, que compta amb la participació de vuit comerços de Formentera.

Ana Juan ha destacat "la implicació dels comerços locals per participar en aquest programa que busca ser un impuls per al sector comercial de l'illa, principalment per als comerços més petits, i per als clients locals". Segons ha afegit, "els comerços de Formentera són primordials per a la nostra economia i la nostra societat, i aquestes iniciatives han de servir abans de l'inici de la temporada turística".

El director general ha destacat que la campanya posarà en circulació mig milió d'euros en bons comercials a tot Balears. Per illes, han sol·licitat l'adhesió un total de 830 comerços de Mallorca, 115 de Menorca, 54 d'Eivissa i 8 de Formentera.

El programa, que compleix la tercera edició, funciona com campanyes anteriors. Cada ciutadà major de 16 anys resident a les Balears rebrà fins a quatre bons de 15 euros que podrà intercanviar en establiments adherits a la campanya per compres superiors a 30 euros, fins a un màxim de 60 euros de descompte per persona. Els bons es poden acumular en una sola compra o es poden fer servir en diferents, i en diversos comerços o en un d'únic. A més, s'han de sol·licitar directament a les botigues (no són aplicables a compres per Internet). Els bons comercials es podran bescanviar del 21 de març fins al 15 d'abril. Més informació al web wwwbonsillesbalears.com.

Els vuit comerços de Formentera que ofereixen els bons són: Coral Vermell, Estils Moda, Instalaciones Jodar, Modas Ferrer, Nomads, Nuëet, Te doy la luna, Tuyyo Formentera.

17 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE