• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports Prop de 120 participants, en la vuitena edició de la BTT Volta Cicloturista Formentera

Prop de 120 participants, en la vuitena edició de la BTT Volta Cicloturista Formentera

foto 2023iv volta cicloEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, i el Grup Esportiu Espalmador han presentat avui la vuitena edició de la BTT Volta Cicloturista Formentera, que es desenvoluparà dissabte i diumenge i que recorrerà tota l'illa. En total, són dos etapes, amb un total de 72 km aproximadament cadascuna, que fan la volta al perímetre de l'illa. La segona etapa serà el mateix recorregut que el primer dia, però en el sentit contrari. La sortida de les dos etapes es farà a les 9 hores des de Sant Francesc i l'arribada serà al mateix punt de la sortida.

La consellera d'Esports, Paula Ferrer, ha destacat "que la BTT és una prova molt atractiva per a les aficionats d'aquest esport de les Illes i que a més ofereix l'oportunitat de visitar l'illa en una època ideal abans de la temporada turística".

La competició compta de moment amb prop de 120 participants i les inscripcions romanen obertes fins demà divendres a les 20.00 hores a la web www.elitechip.net.

La prova tendrà dos punts d'avituallament, un a Sant Francesc i l'altre al far de la Mola, aproximadament a la meitat del recorregut.


20 d'abril de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo