• Català
  • Castellano
  • English
Areas Social action Culture and Historical Heritage Entrega de premis i exposició del XX Concurs de Fotografia Beni Trutmann

Entrega de premis i exposició del XX Concurs de Fotografia Beni Trutmann

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que el pròxim dimarts 2 de maig a les 18 h, a la Sala d'Exposicions "Ajuntament Vell", es lliuraran els premis dels guanyadors de les diferents categories del XX Concurs de Fotografia Beni Trutmann. A més de l'entrega de premis, fins al dia 13 de maig s'exposaran les fotografies guanyadores i altres presentades al concurs que el jurat ha seleccionat per la seua qualitat.

La consellera de Cultura, Vanessa Parellada, ha convidat a tota la població a visitar aquesta mostra que "oferirà l'oportunitat d'admirar les obres d'alguns dels fotògrafs més talentosos de Formentera", als que ha agraït la seua participació. Hi ha hagut trenta participants amb vuitanta-sis fotografies presentades entre totes les categories. L'exposició combina diverses temàtiques, incloent-hi retrats, paisatges, natura i fotografia de carrer.

Exposició
La mostra recull les fotografies guanyadores i una selecció de les obres presentades al concurs. Es pot visitar a la sala d'exposicions de l'Ajuntament Vell, a partir del 2 maig fins al dia 13 de maig. L'horari de visita és d'11 a 14 hores i de 18 a 20 hores, excepte els dilluns al matí, festius i els diumenges, que la sala roman tancada.


27 d'abril de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023iv expo btrutmann

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera