• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Calendari d'activitats i propostes per al mes de maig

Calendari d'activitats i propostes per al mes de maig

foto 2023v agenda activa AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, ha editat un fullet que recull tota l'oferta cultural, esportiva i de turisme actiu que hi ha a l'illa durant el mes de maig. "D'aquesta manera, oferim als visitants una guia perquè d'una manera ràpida puguin conèixer totes les possibilitats que ofereix Formentera durant la temporada baixa", segons ha explicat la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer.

En vista al final de la temporada alta també es prepararà un calendari d'activitats que inclogui totes les opcions d'oci que ofereix l' administració, les associacions i les empreses de l'illa, a més de complementar-ho amb la informació d'allotjaments i restauració oberts. Segons ha afegit la responsable de Turisme, "l'objectiu final és tenir una programació amb propostes per fer els 365 dies de l'any". Tota aquesta informació s'inclourà en un apartat del web de Turisme del Consell de Formentera i estarà disponible a les oficines d'informació turística, a més es farà difusió a xarxes socials i fires i altres promocions.

Agenda d'activitats
L'agenda turística del Consell creada per aquest mes de maig inclou informació i contactes amb les empreses dedicades a: excursions en bicicleta, tasts de vins, submarinisme, lloguer de velers, rutes a cavall, activitats de benestar i salut, rutes ornitològiques i mediambientals, rutes gastronòmiques, entre d'altres. També inclou l'agenda cultural i esportiva.

"La idea és promoure i promocionar activitats que s'ofereixin durant tot l'any relacionades amb el medi natural, l'esport i la cultura, i també que les activitats que es realitzen fomentin l'economia circular, la diversificació i, a la vegada, animin les empreses locals a créixer aquesta oferta. Mitjançant la practica d'aquestes activitats és com millor donarem a conèixer l'illa", segons ha conclòs la consellera.


4 de maig de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)