• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports Formentera participa en un espai de debat sobre la implantació de la jornada laboral de quatre dies setmanals

Formentera participa en un espai de debat sobre la implantació de la jornada laboral de quatre dies setmanals

foto 2023v recursos humansLa consellera de Recursos Humans del Consell de Formentera, Paula Ferrer, ha participat avui en l'espai de debat sobre la jornada de quatre dies setmanals organitzat pel sindicat UGT de Balears a Palma.

En la seva intervenció, Paula Ferrer ha destacat que el passat mes de febrer la mesa negociadora mixta amb els sindicats del Consell de Formentera "va aprovar la creació d'un grup de feina per estudiar la implantació progressiva de la setmana laboral de quatre dies en els serveis en què es pugui portar a terme". El Consell de Formentera és la primera administració pública de Balears que està negociant en la mesa sindical la seva implantació.

Per a la consellera de Recursos Humans, l'objectiu d'aquesta proposta "és millorar la qualitat de vida dels treballadors sense afectar la qualitat del servei" i ha incidit en el fet que "s'han d'enfocar les polítiques públiques en el sentiment cada vegada més patent en la societat de treballar per viure, en comptes de viure per treballar". Per a Paula Ferrer, "la pandèmia ha posat de manifest que la prioritat de les persones és tenir temps per gaudir de la família i els amics; si som feliços augmenta la motivació i, amb això, la productivitat".

Paula Ferrer ha compartit el seu espai de debat amb el secretari insular de les Pitiüses d'UGT Serveis Públics, José Ramón Mateos, el sindicat que va fer la proposta a la mesa negociadora del Consell. L'acte ha comptat també amb la participació dels consellers balears Iago Negueruela i Mercedes Garrido, l'economista i professor en dret laboral Adrián Todolí i membres destacats del sindicat.

5 de maig de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Wifi  Formentera

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo