• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Mobilitat Demà s'inicia la regulació de l'avinguda de Miramar i el carrer de Punta Prima, des Pujols, que seran només per a vianants entre les 20 h i les 7 h fins al 15 d'octubre

Demà s'inicia la regulació de l'avinguda de Miramar i el carrer de Punta Prima, des Pujols, que seran només per a vianants entre les 20 h i les 7 h fins al 15 d'octubre

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Mobilitat, informa que a partir de demà 10 de maig i fins al 15 d'octubre el tram de l'avinguda Miramar que va des de l'encreuament amb el carrer de s'Espalmador fins a la mar, i el tram del carrer de Punta Prima que va des de l'avinguda de Miramar fins al carrer de Xaloc, as Pujols, passaran a ser només d'ús per a vianants cada dia de la temporada entre les 20 h i les 7 h.

Durant la resta d'hores del dia els carrers són transitables, però no s'hi pot aparcar, excepte per a càrrega i descàrrega de mercaderies. El conseller de Mobilitat, Rafael González, ha destacat que "l'any passat es va iniciar el 15 de juny i enguany hem avançat la posada en marxa d'aquesta regulació, ja que així ens ho han demanat els comerciants de la zona després dels resultats dels dos primers anys d'aquesta iniciativa". El conseller ha recordat que l'any 2021 es varen reformar aquests dos carrers i es va iniciar la regulació, que des de llavors s'aplica cada temporada amb l'objectiu de "dinamitzar l'activitat comercial en aquesta zona des Pujols, especialment en les últimes hores de la tarda i la nit, que és quan hi ha més activitat en aquesta localitat", ha afegit Rafael González.

Tota la informació està recollida a un mapa des Pujols que es pot trobar a les oficines d'informació turística i també al web de Turisme, aquí.

Aparcaments
As Pujols hi ha dos aparcaments dissuasius gratuïts als afores de la població: un a la zona sud-est de la població per a un total de 150 cotxes i 150 motocicletes, i un altre a la circumval·lació per a un total de 60 cotxes.

Per acabar, cal destacar que els artesans del mercat des Pujols disposen de dos períodes de 30 minuts d'aparcament gratuït cada dia a l'aparcament subterrani de la plaça d'Europa per realitzar la càrrega i descàrrega per al muntatge i desmuntatge de les seves paradetes. Els abonaments els podran aconseguir a l'oficina de l'aparcament de la plaça d'Europa.

Cal destacar que les persones amb mobilitat reduïda i els vehicles elèctrics disposen d'aparcament gratuït a l'aparcament subterrani de la plaça d'Europa, els abonaments també els podran aconseguir a la mateixa oficina.

9 de maig de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
c. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
mobilitat@conselldeformentera.cat

Ministerio de Fomento

Tràmits de Marítim del Govern Balear

Federació Balear de Motonàutica