• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Formentera tendrà deu meses, una més que el 2019, en tres col·legis electorals per a les eleccions del 28 de maig

Formentera tendrà deu meses, una més que el 2019, en tres col·legis electorals per a les eleccions del 28 de maig

Formentera tendrà un total de deu meses electorals, una més que el 2019, repartides en tres col·legis electorals per a les pròximes eleccions locals i autonòmiques del 28 de maig. La nova mesa electoral correspon as Cap de Barbaria, que per volum de població es divideix en dos en aquests comicis. A Formentera, hi haurà tres col·legis electorals: el CEIP Mestre Lluís Andreu, el nou CEIP Sant Ferran de ses Roques i el CEIP El Pilar.

El passat ple ordinari del Consell es va fer l’elecció de les 330 persones del padró que seran els membres de les meses electorals: presidents, vocals i suplents. Una vegada que la llista ha estat ratificada per la Junta Central, ja ha començat la notificació a les persones escollides.

En les eleccions del 28 maig a Formentera hi ha dos urnes, una per a constituir el Consell Insular de Formentera i l’altra per al Parlament per la circumscripció de Formentera. El nombre d’electors a Formentera és de 6.876, als quals s’han de sumar els residents absents a l’estranger (CERA), que són 486.


9 de maig de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE