• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Medi Rural, Ramaderia, Pesca i Caça Formentera posa a disposició dels alumnes de restauració i gastronomia productes locals

Formentera posa a disposició dels alumnes de restauració i gastronomia productes locals

foto 2023v producte localEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Medi Rural, informa que per al tercer trimestre d'aquest curs escolar s'ha iniciat una col·laboració amb el restaurant Forment de l'IES Marc Ferrer. Aquesta acció s'emmarca dins la campanya "De Formentera amb molt de gust" per fomentar el producte local.

El conseller de Medi Rural, Josep Marí, ha valorat molt positivament l'inici d'aquesta col·laboració "que esperam mantenir i incrementar el pròxim curs escolar". El Consell de Formentera posa a disposició dels alumnes dels cicles formatius de grau mitjà de Serveis en Restauració i de Cuina i Gastronomia productes locals com ara vi, oli d'oliva i farina, amb la qual elaboren el seu propi pa.

Els alumnes d'aquestes formacions professionals ofereixen cada dijous (durant el curs escolar) un menú a preu reduït en el restaurant de l'institut, així practiquen el que pot ser el seu futur professional.


10 de maig de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023v amb molt de gust

ministerio_agricultura_1

agricultura_governbalear_1

sigpac_1

aforavila_1

covib_1

permacultura_1