• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports

Prop de 3.000 atletes inscrits a la Mitja Marató Illa de Formentera i a la cursa 8km que se celebren dissabte

foto 2021 mitja maratoLa presidenta del Consell, Alejandra Ferrer, i la consellera d'Esports, Paula Ferrer, han presentat avui la XII Mitja Marató Illa de Formentera i la IX 8km Sant Ferran - La Savina que se celebraran aquest dissabte 9 d'octubre a l'illa. Ambdues proves reuneixen prop de tres mil atletes de diferents nacionalitats, que converteixen aquest esdeveniment en el més nombrós del calendari esportiu illenc. A la presentació també han assistit el gerent de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB), Xisco Mateu; el director d'Unisport Consulting, Manuel Hernández, empresa organitzadora de la prova; el director comercial de Trasmapi, Alex Marí, i el director de l'Àrea de Negoci de CaixaBank a les Pitiüses, Carles Verde, patrocinadors principals de les proves.

La sortida de les dues proves serà a les 16.30 hores, la Mitja Marató, com és habitual, des del far de la Mola; i la de 8 km, des de Sant Ferran. La prova de 21 km té 1.750 inscrits i la de 8 km arriba als 1.150 atletes apuntats.

Alejandra Ferrer ha subratllat "l'atractiu d'aquesta competició, que també torna després que fos suspesa l'any passat per mor de la pandèmia, i que recorre pràcticament tota l'illa". A més, ha assenyalat la presidenta, "la prova és una oportunitat ideal pels participants i acompanyats de gaudir de Formentera a l'octubre, de la seva naturalesa, de les platges o de l'oferta gastronòmica".

Octubre, ple de proves esportives

D'altra banda, la consellera d'Esports ha agraït "la feina de l'organització, dels cossos de seguretat, de protecció civil, dels equips sanitaris i de les persones voluntàries que fan possible aquesta competició, un referent del calendari nacional i internacional". També ha recordat els esdeveniments que hi ha pendents aquest mes, com ara la Marnató del 16 d'octubre, i la VI Volta Cicloturista amb la XXVII BTT la Mola, dels dies 22, 23 i 24, "un mes que reuneix prop de cinc mil persones fent esport a Formentera". A més, Ferrer ha demanat disculpes i una mica de paciència pels talls intermitents del trànsit que provocarà la prova.

Per acabar, Manuel Hernández, d'Unisport Consulting, ha assenyalat "la rellevància d'aquesta prova que ha cobert pràcticament la quota de participants" i, com a exemple, ha destacat que ja hi ha set-cents preinscrits per a la Mitja Marató de l'any 2022.

Tall intermitent de carreteres

Així, per tal de salvaguardar la seguretat dels participants, el dissabte 9 d'octubre quedaran tancades al trànsit de vehicles les carreteres i vies següents:

· Carretera PM 820 (av. de la Mola), des del Restaurant Can Blaiet fins al far de la Mola (des de les 14.00 hores fins a les 17.30 hores).
· Carretera PM 820 des de Sant Ferran al Pilar de la Mola (des de les 16.00 hores fins a les 19.00 hores).
· Carretera PM 820-2, Sant Ferran - La Savina, pes Pujols (des de les 15.00 hores fins a les 19.30 hores).


6 d'octubre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Classes de “flow dance” i d'entrenament funcional per a adolescents al poliesportiu Antoni Blanc

cartell 2021 flow danceEl poliesportiu Antoni Blanc acull des d'aquesta setmana classes de flow dance i hit dirigides per a adolescents d'entre 12 i 17 anys i organitzades per l'àrea d'Esports del Consell de Formentera.

El flow dance són classes de ball amb coreografies actuals que se celebren els dimarts i dijous de 17.45 a 18.45 hores; i el hit són entrenaments funcionals que es faran els dilluns, dimecres i divendres de 18.15 a 18.45 hores.

La primera clase és de prova, però cal cita prèvia. Les inscripcions es poden realitzar al poliesportiu Antoni Blanc, al telèfon 971 32 12 40 o a través del correu electrònic poliesportiu@conselldeformentera.cat.

5 d'octubre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Rècord d’inscrits a la vuitena edició del Triatló Illa de Formentera

foto 2021 formen triatloLa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i la consellera d’Esports, Paula Ferrer, han presentat avui la vuitena edició del Triatló Illa de Formentera, que se celebrarà aquest dissabte as Pujols en les modalitats Sprint i Olímpic. Al mateix temps, la prova serà Campionat de Balears de Triatló Olímpic. La modalitat de Sprint (750 m natació, 20 km bicicleta i 5 km cursa a peu) començarà a les 14.15 hores, mentre que la d’Olímpic (1.500 m natació, 40 km bicicleta i 10 km cursa a peu) s’iniciarà a les 16 hores. Hi haurà proves individuals i per equips en ambdues modalitats. També han assistit a la presentació el gerent de l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB), Xisco Mateu; el director d’Unisport Consulting, Manuel Hernández, empresa organitzadora de la prova; i el director comercial de Trasmapi, Alex Marí, patrocinador principal de l’esdeveniment

Alejandra Ferrer ha mostrat la seva satisfacció per poder tornar a celebrar aquesta prova, que va ser suspesa l’any passat a causa de la pandèmia. “Estam molt contents de recuperar una prova que ja compleix vuit edicions i que està plenament arrelada a l’illa", ha comentat la presidenta, que ha desitjat “als participants i acompanyants que puguin gaudir de l’illa en aquest mes d’octubre ple d’esdeveniments”.

Prop de 340 inscrits, rècord de participació

Per la seva banda, la consellera d’Esports ha destacat que les inscripcions, el dia d’avui, s’apropen als 340 inscrits, “que suposa un rècord de participació”, i que segueixen obertes al web www.triatlonformentera.com. “Aquestes xifres ens animen a continuar treballant en l’organització de proves i, sobretot, a traslladar l’esperit i el sentiment esportiu a tota l’illa”. Finalment, Paula Ferrer ha agraït “a tots els col·lectius implicats la col·laboració del desenvolupament de la prova” i ha demanat disculpes per les molèsties que pugui ocasionar la restricció del trànsit durant les hores que duri l’esdeveniment.

Per últim, Manuel Hernández, d’Unisport Consulting, ha subratllat “el compromís de Formentera amb l’esport i amb proves com aquesta i la Mitja Marató”, –que se celebrarà el pròxim 9 d’octubre,– “que posen a l’illa en el mapa de les grans competicions esportives”. També ha destacat el rècord d’inscrits d’enguany i que les inscripcions romanen obertes fins al 30 de setembre.

Tall de carreteres

Per a la prova d’aquest dissabte, es tallarà al trànsit entre les 13.30 i les 18.00 hores en el tram de la PM-820, des de l’encreuament del cementiri fins a la rotonda de Sant Ferran, i en la PM 820-2, de la rotonda de Sant Ferran a la rotonda des Pujols. Així mateix, quedarà prohibit l’estacionament de vehicles el mateix dissabte 2 d’octubre, entre les 8.00 i les 20.00 h, als carrers de s’Espalmador, s’Aigua Dolça i Punta Prima.

29 de setembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

La Mitja Marató Illa de Formentera busca persones voluntàries per col·laborar en la prova

cartell 2021 voluntaries mitja maratoEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, anima a participar en la Mitja Marató del pròxim 9 d'octubre com a persona voluntària. La col·laboració amb la prova es portarà a terme durant la tarda del 9 d'octubre i el voluntariat consistirà en ajudar a l'avituallament en carrera, lliurament de medalles i ajuda en la meta. Les persones interessades es poden inscriure al poliesportiu Antoni Blanc de 8 a 21.30 hores.

24 de setembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Esports torna a editar enguany la guia ‘Activa't’ amb informació de les escoles esportives i dels clubs de l’illa

cartell 2021 activatEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, informa que torna a editar per segon any consecutiu la guia “Activa't” amb informació de l’oferta de les cinc escoles esportives municipals de la temporada 2021/22: tir amb arc, natació, atletisme, tennis i vela, i la informació i el contacte de catorze clubs esportius de Formentera. Se n’han editat un miler d’exemplars de fulletons que es poden trobar a les instal·lacions esportives municipals, a la web del Consell i a la pàgina de Facebook Esports Formentera.

13 de setembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 5 de 39

5

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo