• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports

Classes de “flow dance” i d'entrenament funcional per a adolescents al poliesportiu Antoni Blanc

cartell 2021 flow danceEl poliesportiu Antoni Blanc acull des d'aquesta setmana classes de flow dance i hit dirigides per a adolescents d'entre 12 i 17 anys i organitzades per l'àrea d'Esports del Consell de Formentera.

El flow dance són classes de ball amb coreografies actuals que se celebren els dimarts i dijous de 17.45 a 18.45 hores; i el hit són entrenaments funcionals que es faran els dilluns, dimecres i divendres de 18.15 a 18.45 hores.

La primera clase és de prova, però cal cita prèvia. Les inscripcions es poden realitzar al poliesportiu Antoni Blanc, al telèfon 971 32 12 40 o a través del correu electrònic poliesportiu@conselldeformentera.cat.

5 d'octubre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Rècord d’inscrits a la vuitena edició del Triatló Illa de Formentera

foto 2021 formen triatloLa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i la consellera d’Esports, Paula Ferrer, han presentat avui la vuitena edició del Triatló Illa de Formentera, que se celebrarà aquest dissabte as Pujols en les modalitats Sprint i Olímpic. Al mateix temps, la prova serà Campionat de Balears de Triatló Olímpic. La modalitat de Sprint (750 m natació, 20 km bicicleta i 5 km cursa a peu) començarà a les 14.15 hores, mentre que la d’Olímpic (1.500 m natació, 40 km bicicleta i 10 km cursa a peu) s’iniciarà a les 16 hores. Hi haurà proves individuals i per equips en ambdues modalitats. També han assistit a la presentació el gerent de l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB), Xisco Mateu; el director d’Unisport Consulting, Manuel Hernández, empresa organitzadora de la prova; i el director comercial de Trasmapi, Alex Marí, patrocinador principal de l’esdeveniment

Alejandra Ferrer ha mostrat la seva satisfacció per poder tornar a celebrar aquesta prova, que va ser suspesa l’any passat a causa de la pandèmia. “Estam molt contents de recuperar una prova que ja compleix vuit edicions i que està plenament arrelada a l’illa", ha comentat la presidenta, que ha desitjat “als participants i acompanyants que puguin gaudir de l’illa en aquest mes d’octubre ple d’esdeveniments”.

Prop de 340 inscrits, rècord de participació

Per la seva banda, la consellera d’Esports ha destacat que les inscripcions, el dia d’avui, s’apropen als 340 inscrits, “que suposa un rècord de participació”, i que segueixen obertes al web www.triatlonformentera.com. “Aquestes xifres ens animen a continuar treballant en l’organització de proves i, sobretot, a traslladar l’esperit i el sentiment esportiu a tota l’illa”. Finalment, Paula Ferrer ha agraït “a tots els col·lectius implicats la col·laboració del desenvolupament de la prova” i ha demanat disculpes per les molèsties que pugui ocasionar la restricció del trànsit durant les hores que duri l’esdeveniment.

Per últim, Manuel Hernández, d’Unisport Consulting, ha subratllat “el compromís de Formentera amb l’esport i amb proves com aquesta i la Mitja Marató”, –que se celebrarà el pròxim 9 d’octubre,– “que posen a l’illa en el mapa de les grans competicions esportives”. També ha destacat el rècord d’inscrits d’enguany i que les inscripcions romanen obertes fins al 30 de setembre.

Tall de carreteres

Per a la prova d’aquest dissabte, es tallarà al trànsit entre les 13.30 i les 18.00 hores en el tram de la PM-820, des de l’encreuament del cementiri fins a la rotonda de Sant Ferran, i en la PM 820-2, de la rotonda de Sant Ferran a la rotonda des Pujols. Així mateix, quedarà prohibit l’estacionament de vehicles el mateix dissabte 2 d’octubre, entre les 8.00 i les 20.00 h, als carrers de s’Espalmador, s’Aigua Dolça i Punta Prima.

29 de setembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

La Mitja Marató Illa de Formentera busca persones voluntàries per col·laborar en la prova

cartell 2021 voluntaries mitja maratoEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, anima a participar en la Mitja Marató del pròxim 9 d'octubre com a persona voluntària. La col·laboració amb la prova es portarà a terme durant la tarda del 9 d'octubre i el voluntariat consistirà en ajudar a l'avituallament en carrera, lliurament de medalles i ajuda en la meta. Les persones interessades es poden inscriure al poliesportiu Antoni Blanc de 8 a 21.30 hores.

24 de setembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Esports torna a editar enguany la guia ‘Activa't’ amb informació de les escoles esportives i dels clubs de l’illa

cartell 2021 activatEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, informa que torna a editar per segon any consecutiu la guia “Activa't” amb informació de l’oferta de les cinc escoles esportives municipals de la temporada 2021/22: tir amb arc, natació, atletisme, tennis i vela, i la informació i el contacte de catorze clubs esportius de Formentera. Se n’han editat un miler d’exemplars de fulletons que es poden trobar a les instal·lacions esportives municipals, a la web del Consell i a la pàgina de Facebook Esports Formentera.

13 de setembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Els residents a Formentera tenen la inscripció oberta a la Mitja Marató fins al 20 de setembre

Les inscripcions per a atletes locals residents a Formentera de la XII Mitja Marató Illa de Formentera i la IX 8 km Sant Ferran - la Savina 2021 romanen obertes fins al proper dilluns 20 de setembre a les 24 hores. La prova es celebra el 9 d’octubre i està organitzada pel Consell de Formentera i Unisport Consulting.

Les persones interessades poden escriure un correu electrònic a info@unisportconsulting.com amb aquestes dades: noms i llinatges, DNI o NIE i distància que volen córrer (21 km o 8 km). A més, cal adjuntar el document de resident a Formentera o el certificat d’empadronament.


7 de setembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 6 de 40

6

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo