• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports

Diumenge se celebra la Milla Urbana des Pujols

cartell 2021 milla urbanaEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, informa que el pròxim diumenge 18 de juliol se celebra la XXXVI Milla Urbana+5KM Es Pujols. Els interessats es poden inscriure al web www.elitechip.net fins el dia abans de la competició.

La consellera d’Esports, Paula Ferrer, ha mostrat la seva satisfacció perquè de nou, després d’un any d’aturada, es pugui realitzar una de les curses més antigues de Formentera, així mateix ha agraït al Grup Esportiu Espalmador el seu esforç per organitzar la cursa.

La sortida serà a les 10.00 h a l’avinguda Miramar des Pujols. El nombre màxim de participants serà de 100 corredors per categoria. El recorregut és un circuit urbà de 800 m aproximadament pels carrers des Pujols. Per a la Milla Urbana es faran dues voltes al recorregut. Per a la cursa de 5 km es faran sis voltes al recorregut, més 200 m. Per la categoria sub 10 faran mitja volta al circuit i per la sub 14 una volta al circuit. Es preveu que les competicions acabin cap a les 12.00 h.

13 de juliol de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Demà obre el parc de patinatge de Sant Francesc

foto 2021 parc patinatge AEl Consell de Formentera informa que demà a les 20 hores obrirà el parc de patinatge i usos esportius a la zona de la circumval·lació de Sant Francesc. Aquest matí, la presidenta del Consell, Alejandra Ferrer, la vicepresidenta i consellera de Majors, Ana Juan; la consellera de Joventut, Vanessa Parellada, el coordinador d'Infraestructures, Xicu Ribas, el director del Casal de Joves, Carlos Calzado, i representants dels clubs de majors de l’illa han visitat el parc i han fet un recorregut per les instal·lacions.

El parc s’ubica en una superfície de 2.727 m2 i compta amb diferents usos esportius a l’aire lliure i tres circuits de patinatge: pista de patinatge, de modalitat “street” i de modalitat “bowl”. A més, disposa d’un circuit biosaludable per a persones majors i espais enjardinats i d’esplai. El pressupost de l’obra ha estat de 482.723 €.

Demà, primera activitat
Amb motiu de la celebració aquesta setmana del Dia Mundial del Skate, el Casal de Joves ha programat demà a les 20 hores una tarda temàtica dedicada al monopatí.

La consellera de Joventut, Vanessa Parellada ha mostrat la seva satisfacció “perquè aquest projecte àmpliament demandat pels joves de Formentera ja sigui una realitat”. La consellera ha recordat que “els joves han col·laborat en el disseny del parc i hi han fet aportacions per poder fer una instal·lació adequada a ells”.

Característiques
La pista de patinatge, situada sobre una superfície de 255 m2, està delimitada per un banc continu que impedeixi la sortida dels patinadors de la pista i doni cabuda als seus acompanyants que desitgin seure. Aquesta pista està lliure d’obstacles.

La modalitat “street” té una pista de 238 m2 i disposa dels obstacles més comuns de la modalitat “street”: com rampes, bancs o plataformes, juntament amb baranes i repeus, imita el mobiliari urbà que es pot trobar en els parcs i places. El formigó està polit artesanalment.

La modalitat “bowl”, de 617 m2, és l’element més representatiu de l’àrea d’activitats esportives. Disposa d’una plataforma superior a cota 0 on trobam una mena de forat amb forma de piscina amb profunditats de -3.75 m, -2.00 m, -2.20 m i -2.50 m i amb radis de 2.40 m, 2.80 m, 3.00 m, 3.30 m i 2.4 m. Tota l’àrea està envoltada per un espai verd enjardinat i hi haurà espais d’ombra i bancs així com un recorregut de passeig a l’interior.

Circuit biosaludable per a la tercera edat
El circuit biosaludable per a la tercera edat, situat en una zona de 285 m2, està format per diferents màquines d’exercici per a persones majors i hi haurà també un espai per al descans.

25 de juny de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Obertes les inscripcions dels cursos de l’escola municipal de natació a l’estiu

foto 2021 escola natacioEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, informa que s’han obert les inscripcions dels cursos de l’escola municipal de natació a l’estiu, que es portan a terme de l’1 de juliol fins al 31 d’agost. Les classes estan destinades a nens i nenes a partir dels 3 anys. Per a les inscripcions, les persones interessades s’han de posar en contacte a través del correu electrònic poliesportiu@conselldeformentera.cat al telèfon 971321240 o de manera presencial al poliesportiu Antoni Blanc.

22 de juny de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Centre d’Esports Nàutics incorpora un vehicle adaptat per a desplaçaments de persones amb necessitats especials i regatistes de l’escola

foto 2021 vehicle adaptat cenfEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, ha incorporat un vehicle que es farà servir tant per a persones amb mobilitat reduïda i amb necessitats especials, així com per al desplaçament dels joves regatistes del Centre d’Esports Nàutics de Formentera. El vehicle és una furgoneta model Renault Traffic de nou places, i ha tengut un cost de 27.758,01 euros. El vehicle s’ha finançat en part per la Fundació la Caixa amb col·laboració de CaixaBank, que ha aportat 19.420 euros.

La consellera d’Esports, Paula Ferrer, ha destacat que “els principals objectius de l’adquisició de la furgoneta són apropar al CENF i a les activitats nàutiques a les persones amb dificultats per accedir-hi”. Així, aquest vehicle desplaçarà usuaris del Centre de Dia, persones amb risc d’exclusió social i escolars, entre altres. “A més, es faran els desplaçaments entre les illes dels joves regatistes del CENF i s’hi podrà transportar el material nàutic perquè segueixin formant-se, experimentant i desenvolupant-se en el món de la navegació i la competició”, ha assenyalat la consellera.

La col·laboració amb l’Obra Social la Caixa es va iniciar el 2017 amb la compra d’una embarcació escola adaptada per a persones amb mobilitat reduïda, que és l’embarcació col·lectiva model Cyclone amb capacitat per a dotze persones. A dia d’avui, la segueixen fent servir els usuaris del Centre de Dia i altres usuaris del CENF.

17 de juny de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Dilluns s’obren les inscripcions per als cursos d’estiu de l’Escola Municipal de Vela

foto 2021 escola vela AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, informa que el pròxim dilluns 14 de juny s'inicia el període d'inscripció pels cursos d'estiu de l'Escola Municipal de Vela que es faran entre el 28 de juny fins al 3 de setembre al Centre d'Esports Nàutics de Formentera. Els cursos estan dirigits a nens de 5 anys en endavant que sàpiguen nedar.

La durada dels cursos és de dues setmanes de dilluns a divendres. Les inscripcions es formalitzaran una setmana abans de l'inici de cada curs, per facilitar la participació de més infants. Es realitzaran tres torns de cursos de diferents nivells. Els alumnes que tenguin entre 5 i 17 anys i sàpiguen nedar podran apuntar-se a vela, i els que tenguin 7 i 17 anys o més, i sàpiguen nedar podran accedir a surf de vela. Per als adults estarà reservat el dissabte al matí en dos torns de classes lliures amb monitor, de 10 a 12 hores i de 12 a 14 hores.

Les inscripcions es faran de manera presencial al Centre d'Esports Nàutics de 9 a 14 hores. Per a més informació es pot contactar, al mateix horari, al telèfon 663 673 315 i al correu electrònic cenf@conselldeformentera.cat. D'altra banda, els usuaris del Centre de Dia començaran el curs d'estiu el divendres 25 de juny.

10 de juny de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 7 de 39

7

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo