• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports

El Consell habilita un espai per practicar el tir amb arc a l'aire lliure

foto 2022 tir amb arcEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, ha habilitat un espai a les pistes d'atletisme per practicar el tir amb arc a l'aire lliure. L'espai està destinat als joves arquers de l'illa que enguany, per primera vegada, competeixen en categories nacionals i els evitarà haver de desplaçar-se a Eivissa per entrenar.
La consellera d'Esports, Paula Ferrer, ha destacat "la gran feina que estan portant a terme des del club i l'impuls amb esports menys practicats que proposen una gran alternativa que enriqueix i diversifica l'oferta esportiva".

En aquest sentit, cal destacar que hi ha quatre arquers de Formentera que s'han classificat per al campionat d'Espanya que es disputarà del 27 al 31 de juliol a Madrid. Els esportistes, d'entre catorze i disset anys, són Carla Santamaria, Manuela Choren, Alessandro Spagnuolo i Ahmed El Bouzrati.

13 de juliol de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell i el Club de Tennis Illa de Formentera signen el conveni per a la gestió de les pistes municipals de tennis i pàdel

foto 2022 conveni tennisLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, i el president del Club de Tennis Illa de Formentera, Jorge Jiménez, han signat avui un conveni per atorgar una subvenció d'11.000 euros per a la gestió, el manteniment i la neteja de les instal·lacions municipals de tennis i pàdel.

El Club de Tennis Illa de Formentera haurà de permetre l'accés, l'ús i el gaudi d'aquestes instal·lacions a entitats esportives, entre d'altres; i es compromet al manteniment ordinari de les instal·lacions. La consellera d'Esports, Paula Ferrer, també ha estat present a la signatura del conveni.

12 de juliol de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Vuit esportistes de Formentera reben ajudes pels seus mèrits esportius durant l'any 2021

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, ha aprovat l'atorgament a vuit esportistes formenterers d'ajudes econòmiques pels seus mèrits esportius durant l'any 2021. Aquesta línia d'ajudes per mèrits esportius s’ofereix per primera vegada i ha comptat amb una partida pressupostària de 25.000 euros. L'import màxim per esportista individual és de 5.000 euros. Els esportistes de l'illa que reben aquesta ajuda són Mateo Jimenez (vela), Helena Lafuente (vela), Sergi Lafuente (vela), Gisela Colomar (vela), Hugo Colomar (vela), Andrea Romero (atletisme), Matías Conill (vela) i Marc Escandell (atletisme).

La consellera d'Esports, Paula Ferrer, ha assenyalat que "aquesta ajuda compensarà en part l'esforç econòmic que fan els nostres esportistes que competeixen en l'àmbit autonòmic, nacional i internacional" i ha avançat que "és intenció de la Conselleria continuar oferint aquesta ajuda els pròxims anys".

Per a la concessió d'ajuts, s'ha tengut en compte el currículum que acrediti la participació en activitats o competicions federades des de l'1 de gener 2021 al 31 de desembre de 2021, així com la programació o projectes que acrediti per enguany. Únicament s'han tengut en compte les modalitats esportives individuals i les modalitats col·lectives d'un esport individual.

Subvencions de 80.000 euros per a clubs

D'altra banda, la comissió de govern de la setmana passada també va aprovar la convocatòria i les bases de l'atorgament de subvencions al programa d'esports de Formentera per a l'any 2022 amb una dotació de 80.000 euros. Aquesta convocatòria anual d'ajudes està oberta per a clubs i associacions sense ànim de lucre per continuar la seua preparació.


29 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera Marxa programa quatre dies d'activitats a l'Espai Cultural de Sant Ferran

Formentera Marxa, el programa d'oci i temps lliure del Consell destinat als joves de l'illa, ha organitzat, del 23 al 26 de juny a l'Espai Cultural de Sant Ferran, una sèrie d'activitats, entre les quals hi haurà cada dia castells inflables. A més, dijous 23 hi haurà un taller pintacares; divendres 24, torneig d'esports per equips; dissabte 25, gimcana familiar, i diumenge 26, taller i batucada a càrrec del grup Bloco Colubraria. Les activitats seran de 18.30 a 21.30 hores, estan dirigides a nens de 4 a 12 anys.

21 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 formentera marxa

Les inscripcions per als cursos d'estiu de l'Escola de Vela s'obrin dilluns dia 20

foto 2022vi escola de velaEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, informa que el pròxim dilluns 20 de juny s'inicia el període d'inscripció als cursos d'estiu de l'Escola de Vela, que es faran entre el 27 de juny i el 2 de setembre al Centre d'Esports Nàutics de Formentera. En total, s'han previst cinc cursos amb una durada de dos setmanes cada un: del 27 de juny al 8 de juliol; de l'11 de juliol al 22 de juliol; del 26 juliol al 5 d'agost; del 8 d'agost al 19 d'agost, i del 22 d'agost al 2 de setembre. Cada curs es pot realitzar en tres franges horàries, de dilluns a divendres: de 9.00 a 11.15 hores, d'11.45 a 14.00 hores i de 16.30 a 18.45 hores.

La consellera d'Esports, Paula Ferrer, ha animat els infants i joves de l'illa a inscriure's a aquests cursos "per iniciar-se en l'esport de la vela que, a més, ens posa en contacte amb la nostra mar". La consellera ha destacat que prop d'un centenar de nens passaran cada dia per l'Escola de Vela aquest estiu.

Les inscripcions es formalitzaran una setmana abans de l'inici de cada curs, per facilitar la participació de més infants. S'impartiran cursos de vela i surf de vela de diferents nivells (iniciació, perfeccionament i continuació dels equips de regates i preregates que hi ha tot l'any). Els primers, a partir dels cinc anys, i els de surf de vela, a partir dels set anys.

Les inscripcions es faran de manera presencial al Centre d'Esports Nàutics de 8 a 15 hores. Per a més informació, es pot contactar amb el Centre a través del correu electrònic cenf@conselldeformentera.cat.

15 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 9 de 48

9

Wifi  Formentera

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo