• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports

El Consell amplia el permís per a la pràctica de kite surf a les platges fins al 15 de maig

foto 2021 kitesurfEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Medi Ambient, informa que ha emès un decret per a la pròrroga d’aixecament provisional de la prohibició de la pràctica de kite surf a les platges de Formentera fins al 15 de maig. Cal recordar que aquesta pràctica està prohibida a la platja i a les zones de bany, que inclou el mirall d’aigua fins als de 200 metres de la platja o 50 metres a la resta de la costa, en l’època de bany que comença l’1 de maig.

El conseller de Medi Ambient, Antonio J. Sanz, ha assenyalat que “donada la situació actual per mor de la covid-19 en la qual encara l’afluència a les platges és reduïda i que així ho ha demanat l’associació de kite surf de l’illa, el Consell ha considerat que es pot prorrogar aquest permís sempre respectant la normativa d’aquesta pràctica esportiva”. El conseller ha recordat “l’impuls que aquest esport està tenint a l’illa, com així es demostra en la prova celebrada l’octubre de 2020 del Fórmula Kite Spain a Formentera”.

En aquests moments, des del Consell es treballa en una modificació de l’ordenança que permeti la convivència d’aquest esport i l’ús de les platges, definint àrees per a practicar-l’en diverses èpoques de l’any.

1 de maig de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

II Open Cazafotosub Apnea Formentera

foto 2021 cazafotosub AAquest cap de setmana es celebra el II Open Cazafotosub Apnea Formentera, organitzat pel Club d’Activitats Subaquàtiques Sota s’Aigu amb la col·laboració de les àrees de Turisme i Esports del Consell de Formentera. De moment, hi ha una vintena de participants inscrits procedents de Canàries, Balears i la Comunitat Valenciana que, durant els dies 30 d’abril, 1 i 2 de maig, es submergiran en aigües de Formentera per intentar captar el màxim nombre de diferents espècies de peixos.

Més informació i inscripcions: clubsotasaigu@gmail.com

28 d’abril de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

15 participants en el curs de desfibril·lador per a clubs esportius

foto 2021 CENF AEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, va organitzar el passat dissabte el curs de desfibril·lador semiautomàtic i SVB per als clubs de Formentera i el personal d’Esports del Consell al Centre d’Esports Nàutics, CENF. El curs, gratuït per a tots els participants, va estar impartit per l’empresa Emergency Staff i va tenir una durada de 8 hores.

En total, varen participar-hi un total de 15 persones de diferents clubs, com són Dojo Formentera, Club Surf Formentera, Club Tennis Formentera, Hockey Club Formentera, Cosmitos EC Formentera, Club Natació Formentera, Escola de Vela i personal de l’àrea d’Esports del Consell. La valoració dels participants en el curs va ser molt positiva.

26 d’abril de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Conveni de col·laboració entre el Consell i la SD Formentera per a la coordinació i gestió de l’Escola de Futbol Base

foto 2021 conveni sd formenteraLa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i el president de la SD Formentera, Toni Roig, han signat un conveni de col·laboració per a la coordinació i gestió de l’Escola de Futbol Base de Formentera per a l’any 2021. A la signatura del conveni també ha estat present la vicepresidenta Ana Juan.

Mitjançant aquest conveni, el Consell de Formentera subvenciona amb 35.000 euros a la SD Formentera, que es farà càrrec de la posada en marxa i el desenvolupament de l’activitat concertada mitjançant una planificació anual de l’activitat. A més, el Consell, com a propietari de la instal·lació, es compromet a cedir temporalment l’ús propi d’aquesta.

21 d’abril de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Conveni de col·laboració del Consell amb el Club Tennis Illa de Formentera per la gestió de les pistes de tennis i pàdel municipals

foto 2021 tennis conveniLa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i el president del Club Tennis Illa de Formentera, Jorge Jiménez, han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual el Consell subvenciona al club amb 56.000 euros per a la gestió d’ús i el manteniment de les pistes de tennis i pàdel de la institució insular per l’any 2021. La vicepresidenta primera, Ana Juan, també ha estat present a l’acte de signatura.

De la quantitat subvencionada, 45.000 euros es destinen per a la contractació dels serveis del personal tècnic per portar les activitats de l’Escola Municipal de Tennis del Consell i 11.000 euros són per realitzar la gestió, el manteniment i la neteja de la instal·lació esportiva. El Club Tennis Illa de Formentera haurà de permetre l’accés, l’ús i el gaudi d’aquestes instal·lacions a entitats esportives i altres; i es compromet al manteniment ordinari de les instal·lacions.

20 d’abril de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 9 de 39

9

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo