• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques

Inici de les dos fires promocionals de Barcelona que comptem amb la participació de Formentera

foto 2023iii b travelEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que avui han començat dos fires de promoció que tenen lloc a Barcelona i en les quals participa Formentera. L'illa està present amb un estand propi al Saló de Turisme B-Travel (al recinte de Montjuïc de Barcelona), destinada al públic final, i també té un expositor propi a la Fira Mediterranean Diving Show (al recinte firal de Cornellà), destinada als sectors professionals i aficionats del món del submarinisme. Les fires finalitzen aquest diumenge 26 de març.

Al Saló de Turisme B-Travel el cap de promoció, Carlos Bernús, ha fet avui una presentació davant la premsa especialitzada titulada: "Formentera, sostenible per naturalesa". "A més, Formentera té un expositor amb material promocional sobre totes les activitats que es poden fer a l'illa a inici i final de temporada, des de la pràctica d'esport, a l'oferta cultural, patrimonial o culinària, així com propostes per endinsar-se en la natura o fer rutes ornitològiques, mentre es difon el seu passat i les tradicions més arrelades de l'illa", segons ha explicat la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer.

Fira de submarinisme
La fira Mediterranean Diving Show també se celebra a Barcelona aquests dies. Aquesta és la fira de submarinisme més veterana de país i s'ha convertit en tot un referent per al món del busseig. La fira és un punt de trobada tant per als professionals del busseig com aficionats, i agències de viatges especialitzades en aquest sector. L'empresa Formentera Divers també hi assisteix i fa promoció de les grans possibilitats que ofereix Formentera per a la pràctica del busseig tal com es va acordar en els segments estratègics turístics de Formentera. "Uns dels reclams de l'estand de Formentera són les ulleres de realitat virtual amb les quals els visitants poden submergir-se en el fons marí amb aquest vídeo 360º de busseig a Formentera (https://www.youtube.com/watch?v=gRmPeCdKguc)", segons ha exposat Alejandra Ferrer.

Cal destacar que la darrera temporada el principal mercat que va visitar Formentera va ser el nacional, amb un 39 % dels turistes. Per comunitats autònomes, precisament la que ha tengut més representació ha set Catalunya (33 %), i després la Comunitat Valenciana (17 %) i Madrid (16 %), segons dades de l'Observatori de Dades de l'illa.

24 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera participa en dos fires promocionals de Barcelona

foto 2023iii fires promo AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que aquesta setmana, entre el 24 i el 26 de març, Formentera participa en dos fires de promoció que tenen lloc a Barcelona. D'una banda, l'illa comptarà amb un estand propi al Saló de Turisme B-Travel (al recinte de Montjuïc de Barcelona), destinada al públic final, i d'altra banda, també comptarà amb un expositor propi a la Fira Mediterranean Diving Show (al recinte firal de Cornellà), destinada als sectors professionals i aficionats del món del submarinisme.

El Saló de Turisme B-Travel és un dels esdeveniments més gran d'Espanya destinat al públic viatger final, on també s'hi troben les principals agències de viatges, hotels, companyies de transport i empreses de serveis turístics. "Formentera hi tendrà un expositor amb material promocional sobre totes les activitats que es poden fer a l'illa a inici i final de temporada, des de la pràctica d'esport, a l'oferta cultural, patrimonial o culinària, així com propostes per endinsar-se en la natura o fer rutes ornitològiques, mentre es difon el seu passat i les tradicions més arrelades de l'illa", segons ha explicat la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer.

Cal destacar que el divendres 24 el cap de promoció, Carlos Bernús, farà una presentació davant premsa especialitzada titulada: "Formentera, sostenible per naturalesa" en aquesta fira. Així mateix, a l'estand es podrà gaudir de visites de realitat virtual a través de vídeos 360º sobre els atractius de l'illa.

Fira de submarinisme
La fira Mediterranean Diving Show també se celebra a Barcelona del 24 al 26 de març. Aquesta és la fira de submarinisme més veterana de país i s'ha convertit en tot un referent per al món del busseig. "Per això, un altre any la nostra destinació no podia faltar en aquest esdeveniment en què podem mostrar l'atractiu dels nostres fons marins i la gran diversitat de punts d'immersió que hi ha a la nostra costa", segons ha explicat Alejandra Ferrer. La fira és un punt de trobada tant per als professionals del busseig com aficionats, i agències de viatges especialitzades en aquest sector. L'empresa Formentera Divers també hi assistirà i farà promoció de les grans possibilitats que ofereix Formentera per a la pràctica del busseig tal com es va acordar en els segments estratègics turístics de Formentera. També en aquest cas a través de la realitat virtual 360º els visitants podran viure el nostre món submarí.

Cal destacar que la darrera temporada el principal mercat que va visitar Formentera va ser el nacional, amb un 39 % dels turistes. Per comunitats autònomes, precisament la que ha tengut més representació ha set Catalunya (33 %), i després la Comunitat Valenciana (17 %) i Madrid (16 %), segons dades de l'Observatori de Dades de l'illa.

22 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera continua la ruta promocional a nivell internacional

foto 2023iii ruta promo munichEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que aquesta setmana i la pròxima s'estan fent accions promocionals per cercar turisme internacional. El cap de promoció, Carlos Bernús, ha explicat que "a més de la promoció estatal seguim amb missions de vendes a països europeus com França i Alemanya i a la costa est dels Estats Units per continuar diversificant la nacionalitat dels nostres visitants".

Dimecres passat, Formentera va participar a França, en un esdeveniment que va tenir lloc a París. Concretament, es va promocionar l'illa i la seua oferta fora de temporada alta davant una quarantena de mitjans del país francès especialitzats en viatges, però també generalistes.

D'altra banda, dijous a la tarda l'Institut Cervantes i l'oficina Tourespaña de Munic (Alemanya) varen organitzar una trobada amb agències i premsa especialitzada per celebrar el Dia de la Dona amb dones de les illes representants de casos d'èxit. Per part de Formentera la xef del Casbah, Martina Cacheiro, va participar en la taula redona per parlar sobre les creacions culinàries que elabora amb productes de proximitat, inspirades en la natura de Formentera.

Cal destacar que la pròxima setmana es faran dues missions de vendes a la costa est dels Estats Units, concretament a Nova York i Nova Jersei, un públic que comença a tenir connexions aèries amb les illes i que ja te presència a les enquestes turístiques. "En aquestes accions promocionals, una empresa americana de comunicació col·laboradora mostrarà al públic americà les activitats i experiències de gastronomia, cultura, patrimoni i esports que es poden fer a Formentera", segons ha concretat Bernús.

18 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera inicia les rutes de presentacions nacionals a ciutats que tenen bones connexions per venir en temporada baixa

foto 2023iii pres nacionals BEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que aquests dies s'està realitzant una ruta de presentacions nacionals que recorrerà sis ciutats de la Península. En concret, aquesta setmana es faran presentacions a Barcelona, Madrid i València, i després de Setmana Santa se'n faran a Bilbao, Màlaga i Valladolid. Cal destacar que s'ha triat aquestes ciutats perquè formen part dels principals mercats emissors cap a Formentera i que tenen facilitat de connexions per poder arribar també fora de temporada alta.

En aquesta ruta es faran presentacions de petit format davant la premsa especialitzada de cada ciutat, però també les principals capçaleres de comunicació. "Així es trasllada de manera directa la imatge que volem que promocionin de Formentera els mitjans de comunicació", segons ha explicat el cap de promoció, Carlos Bernús.

"Mantendrem reunions de feina amb els periodistes per fer una presentació sobre la destinació, els projectes de sostenibilitat i les activitats que oferim en els mesos de temporada baixa i que permeten gaudir de l'illa", ha detallat Bernús.

Aquest és un nou format de promoció que es combina amb altres actes tradicionals. Com sempre, es promocionaran les activitats esportives i culturals que s'organitzen abans i després de la temporada, també es destacarà el patrimoni de l'illa, les rutes verdes, les rutes ornitològiques i la gastronomia.


14 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera es promociona a la ITB de Berlín per reforçar un mercat tradicional de l'illa que valora la sostenibilitat

foto 2023iii itb berlin AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, es promociona aquests dies a la ITB de Berlín, que se celebra avui dia 7 i el 8 i el 9 de març. Formentera hi està present amb un estand compartit amb la resta de les illes, on mostra material promocional sobre les activitats relacionades amb natura, cultura, gastronomia, esport i de salut que hi ha a l'illa en temporada baixa. Així mateix, també es fa incidència en el vessant sostenible de projectes com el Save Posidonia Project o el projecte formentera.eco, i en la necessitat de tenir cura del seu medi ambient.

La principal fira turística alemanya ha canviat de format i ara no es dirigeix al públic final sinó només al professional com ara operadors turístics, agències de viatge i premsa especialitzada, entre d'altres. Avui la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha fet una presentació de la destinació davant el sector turístic i el públic especialitzat.

La vicepresidenta ha explicat com els inicis del turisme a Formentera varen significar una millora de la qualitat de vida dels residents, però també un repte per aconseguir protegir l'illa i mantenir la seua identitat. "Gràcies a l'esforç de moltes generacions de formenterers i formentereres s'ha fet front a moviments especulatius, s'han preservat la nostra illa amb el seu caràcter singular, i ara ens enfrontam a noves amenaces que hem de combatre", ha explicat Ferrer. "Als nostres visitants els demanam que quan vinguin a disfrutar de l'illa ho facin amb respecte i amb ganes de conèixer la nostra cultura i la nostra gent", segons ha declarat la vicepresidenta. En aquest sentit, s'ha projectat el vídeo titulat "Formentera, una illa per cuidar".

International Media Marketplace (IMM)
Ahir Formentera també va participar en l'International Media Marketplace de Berlín per promocionar l'illa entre el gran nombre de periodistes especialitzats en viatges assistents a aquest esdeveniment. Tant aquest acte com la ITB es dirigeixen a públic de parla alemanya, que a més d'Alemanya, inclou Suïssa i Àustria. Després de la pandèmia no s'han recuperat encara el número de visitants del mercat alemany, al 2022 el 5,5 % dels turistes que ens varen visitar varen ser d'aquesta procedència.

"Aquestes accions les fem per reforçar i recuperar el públic alemany, un mercat que ha set tradicionalment fidel a Formentera i ens agrada perquè sol cercar destinacions tranquil·les i dona importància a les mesures ecològiques", segons ha conclòs Alejandra Ferrer.

7 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 7 de 77

7

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)