• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Artesania, Comerç, Fires i Mercats

‘Formentera per emportar’, continua el suport del Consell a la difusió dels establiments que serveixen menjar per emportar i a domicili

cartell 2021 formen per emportarEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Comerç, ha reeditat i actualitzat el cartell informatiu que dona difusió dels bars, restaurants i establiments que en l’actualitat estan fent un servei de menjar per emportar i de servei a domicili. Cal recordar que per motius d’alerta sanitària, Formentera roman en nivell 2 i que els negocis d’hosteleria han de tancar com a màxim a les 18 h.

La vicepresidenta i consellera de Comerç, Ana Juan, ha agraït “l’esforç d’aquests establiments per oferir servei als clients locals i també als primers visitants i mantenir viva l’activitat del sector aquestes setmanes”. En aquest sentit, el cartell s’ha traduit a castellà i anglès i es difondrà també entre el sector turístic.

31 de març de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Nova convocatòria del SOIB Reactiva per treballar al Consell de Formentera

cartell 2021 soib reactiva 3El Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Emprenedoria i Desenvolupament Local, informa que s’han obert dos noves ofertes de feina dins la segona fase del programa SOIB Reactiva per treballar al Consell de Formentera durant quatre mesos. La convocatòria és per a persones aturades de curta durada de 30 anys o més. En total hi ha 4 places:
- 1 plaça d’auxiliar administratiu. Farà activitats relacionades amb la gestió administrativa.
- 3 places d’operaris de brigada. Faran tasques d’adaptació d’accessos a edificis, col·legis, delimitació d’àrees públiques, entre d’altres.

Les persones interessades s’hauran d’inscriure en la web del SOIB en els següents enllaços:

https://intranet.caib.es/accforfront/principal.xhtml?seleccion=aplicacions06&tipOf=TPOFE-REACTIVAL3

https://intranet.caib.es/accforfront/principal.xhtml?seleccion=aplicacions06&tipOf=TPOFE-REACTIVAL3

El termini finalitza el pròxim 2 d’abril. Tota la informació és al web https://soib.es/soib-reactiv.

La vicepresidenta del Consell i consellera d’Emprenedoria, Ana Juan, ha recordat que aquest programa és una porta oberta al mercat laboral i ha animat a les persones aturades de l’illa a inscriure’s.

30 de març del 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell renova el conveni anual amb la Cambra de Comerç per fomentar la formació, investigació de mercat i comunicació de comerç a Formentera

foto 2021 conveni cambraLa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, ha signat el conveni anual de col·laboració amb el delegat de la Cambra de Comerç de Formentera, Juan Manuel Costa Escanellas, per l’impuls de la formació, investigació de mercat i comunicació del comerç a l’illa. A la signatura del conveni ha estat present també la vicepresidenta primera i consellera de Comerç, Ana Juan.

Mitjançant aquest conveni, el Consell de Formentera aporta 7.000 euros a la Cambra, destinats a la realització d’unes jornades de formació, cursos centrats en idiomes, comerç, noves tecnologies, emprenedoria...; assessoraments, creació, gestió, finançament i seguretat a l’empresa, entre altres activitats.


26 de març de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell renova la seva col·laboració amb la Pimef per impulsar el petit comerç de Formentera

foto 2021 conveni pimefLa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, va signar ahir amb el president de la Petita i Mitjana Empresa de Formentera, Josep Mayans, la renovació del conveni per fomentar la formació, investigació de mercat i comunicació del comerç a l’illa. La vicepresidenta primera i consellera de Comerç, Ana Juan, també va estar present a la signatura del conveni.

El Consell de Formentera aportarà enguany 22.000 euros a la Pimef perquè, en coordinació amb l’àrea de Comerç, es puguin oferir iniciatives orientades a la formació dels empresaris, com les jornades formatives de l’hivern, executar projectes i estratègies de màrqueting i oferir les eines necessàries per dinamitzar el sector i millorar la seva competència. Altres de les tasques a desenvolupar mitjançant aquest conveni són les campanyes Compra a Casa, que l’any passat es va celebrar per primera vegada a l’estiu, l’assessorament comercial, recerca de mecenatge cultural o aconseguir la col·laboració de les empreses en diferents projectes mediambientals.

25 de març de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Oberta la segona convocatòria per treballar al Consell per a persones aturades a través del programa SOIB Reactiva

cartell 2021 SOIB ReactivaEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Emprenedoria i Desenvolupament Local, informa que s’ha obert la segona convocatòria del programa SOIB Reactiva per treballar al Consell de Formentera durant quatre mesos. Aquesta segona convocatòria comença amb l’oferta de vuit places de dues de les línies establertes al programa i se seleccionaran, en primer lloc, els següents perfils:

-Quatre places de netejadors/res per a persones aturades de llarga durada de 30 anys o més.
-Quatre places d’auxiliars d’informació per a persones aturades de 30 anys o més, inscrites amb un mínim de tres mesos com a desocupats al SOIB o amb una durada inferior en el cas d’un expedient d’ERTO.

Les persones interessades s’hauran d’inscriure en la web del SOIB, a través del següent enllaç, i seleccionant l’oferta corresponent, que es publicarà a partir d’avui fins al dia 26 de març: https://soib.es/es/soib-reactiva/

La vicepresidenta del Consell i consellera d’Emprenedoria, Ana Juan, ha recordat que amb aquest programa a Formentera “es contracta 27 persones, 16 de les quals estan treballant al Consell des del passat mes de gener". Ana Juan ha animat les persones aturades de l’illa “a apuntar-se en aquesta iniciativa, que pot ser una finestra oberta al mercat laboral".

Aquesta convocatòria, amb un pressupost per a Formentera de 225.810,44 euros, ha set promoguda pel SOIB i cofinançada pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d’Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020, per fons de l’Estat i pel Fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS). També forma part del Pla de Xoc per a l’Ocupació presentat la setmana passada a l’illa, que suposarà una inversió a Formentera de 470.000 euros entre el 2020 i el 2021 i beneficiarà de manera directa 175 persones.


23 de març de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 5 de 47

5

Ens trobareu a:
Darrere de la Sala de cultura (Cinema)
C. de Pius Tur Mayans, 14
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 12 75 ext.22
amaliamora@conselldeformentera.cat

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)