• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Artesania, Comerç, Fires i Mercats

Agents de viatges i de premsa coneixen els encants de Formentera en temporada baixa per ajudar a allargar la temporada

foto 2022ix agents viatgeEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que durant aquesta setmana i la passada s'està fent promoció de l'illa a través de viatges de premsa i agents de viatge que visiten la nostra destinació per conèixer de primera mà els seus encants en temporada baixa.

"L'objectiu és promocionar el mes d'octubre, així com la resta de mesos de temporada baixa", segons ha explicat la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer. En la segona meitat de setembre s'han realitzat viatges de premsa amb periodistes de mitjans especialitzats en el mercat francès i també a agents de viatge d'Holanda, França, el Regne Unit, Alemanya, els països nòrdics i els Estats Units.

Descobrint l'illa fan un recorregut per les principals platges i el Parc Natural de ses Salines, han visitat els mercats, fet tasts de vins i se'ls apropa la gastronomia, patrimoni i cultura, a més de gaudir d'activitats esportives i d'oci, entre d'altres. "D'aquesta manera, veuen en primera persona les múltiples possibilitats que ofereix Formentera, a banda del sol i la platja, i també els hi traslladem la necessitat de protegir el nostre entorn i els presentam els diversos projectes que tenim en marxa", ha destacat Alejandra Ferrer.

Així mateix, ha vengut un representant d'Àsia i del Pacífic, per promocionar Formentera al Japó, Singapur, Austràlia i Nova Zelanda. "Els visitants procedents d'aquests mercats poden contribuir a allargar la temporada, així com el temps d'estada a l'illa, perquè fan viatges més llargs i estan interessats en les activitats que es poden realitzar fora de la temporada d'estiu", segons ha conclòs la consellera, que ha agraït als empresaris locals la col·laboració amb aquesta iniciativa.

29 de setembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera celebra demà el Dia del Turista

Amb motiu del Dia del Turista que se celebra demà 27 de setembre, l'àrea de Turisme del Consell de Formentera farà un convit de productes típics a les 12 h a la plaça de la Constitució de Sant Francesc. La taula estarà ambientada amb cançons populars de Formentera. Tota la població de l'illa, així com els visitants estan convidats a la degustació.

26 de setembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022ix dia turista

Torna el Formentera Zen, una proposta de benestar i desconnexió per la tardor de Formentera

foto 2022ix fzenEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que ja estan obertes les inscripcions per participar en la vuitena edició del Formentera Zen, que se celebrarà entre el 14 i el 16 d'octubre a la nostra illa. És un esdeveniment de benestar, promogut pel Consell Insular de Formentera i organitzat per Puro Bienestar, que compta amb experts en psicologia positiva, intel·ligència emocional, autoconeixement, hàbits saludables, nutrició, fitnes, dansa, neurociència, autocura i bellesa, somni i descans, bany sonor, ioga i meditació.

La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha explicat que el Formentera Zen s'emmarca dins la campanya "Descobreix Formentera a l'octubre" per atreure tant visitants durant la temporada baixa com la població de l'illa, i els convida, després de l'estiu, a aquestes jornades "que posen la persona en el centre per millorar el benestar del cos i la ment". Cal destacar que els residents de Formentera tenen un 50 % de descompte en el preu.

En la celebració d'aquest 2022 s'ha dissenyat un programa amb sessions multidisciplinàries que abasten totes les dimensions de l'ésser humà (física, intel·lectual, mediambiental i social). Així, professionals de la talla de Marta Verona (Masterchef 6), Cesc Escolà (Operación Triunfo i Muévete en casa), Jana Fernández (El Podcast de Jana Fernández), Marta Romo (Entrena el teu cervell), Marc Oromí (The Massage House), Júlia Rovira (Vadesabores) i Teresa Arnandis (Ladyscience).

D'altra banda, també participaran en el Formentera Zen 2022 la psicòloga Elena Puig; l'artista resident a Londres Diana Pintado; l'alquimista musical José Manuel Martínez, i el professor de ioga d'origen grec Yiannis Mukta Om.

Entre tots els ponents participants en aquesta edició se supera el milió de seguidors en xarxes socials, entre els quals divulguen claus fonamentals de benestar per viure d'una manera més sana i equilibrada, "i també durant aquests dies ressonarà el nom de Formentera i el lligarà al món del benestar, la salut la natura", segons Alejandra Ferrer.

"Quan el somni millora, tot millora"; "Supera els límits de la teua ment"; "El poder de l'automassatge. Una relació d'amor propi"; "Supernutrició. Nodreix-te de manera saludable, plaent i eficient"; "Coneix el teu cos per entendre'l i cuidar-lo"; "Consciència i ego", i "Hola, com va? Parlam?" són els títols de les sessions que configuren aquest programa de benestar holístic. A més, durant el Formentera Zen 2022 també tendrà lloc una sessió de cuina en directe de receptes de temporada amb producte local i dos classes magistrals: dansa fitnes i dharma ioga.

L'esdeveiment es celebrarà al Gecko Hotel & Beach Club i compta també amb la col·laboració de Sa Pedrera Suites & Spa, Trasmapi, Proauto Rent a Car i La Fabrica Artigianale.

Més informació i inscripcions: https://formenterazen.es | comunicacion@purobienestar.es

22 de setembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022ix fzen

Obert el termini d'adquisició de les 50 places turístiques

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que avui s'ha publicat al BOIB l'acord del procediment de distribució, condicions i els criteris que han de regir l'adquisició de 50 places turístiques quant a l'inici d'activitat turística o per a l'ampliació d'aquesta, pels habitatges objecte de comercialització turística. La proposta és exclusiva per les estades turístiques en habitatges. Les persones interessades tenen un termini de 10 dies fins el 29 de setembre de 2022, a comptar des de la publicació de l'acord per formular la sol·licitud que es pot trobar al BOIB núm. 121 de 15 de setembre de 2022.

La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha explicat que amb l'entrada en vigor de de la Llei 3/2022 de mesures urgents per a la sostenibilitat i circularitat de les Illes Balears es va suspendre de manera temporal la possibilitat d'adquirir places turístiques però va haver una excepció per a 50 places a Formentera. "Vàrem negociar aquesta excepció en el període d'al·legacions per tractar de donar una sortida a les famílies i petites empreses que ja han realitzat inversions i obres, que tendran preferència sobretot si s'han fet amb criteris de sostenibilitat i medi ambientals previstos al Pla de qualitat aprovat pel Consell de Formentera, així com els previstos en la normativa turística", ha destacat Ferrer.

El tràmit es pot fer a través de la oficina virtual al portal web: www.conselldeformentera.cat (tràmits de Turisme) o presencialment a la Oficina d'atenció ciutadana del Consell Insular de Formentera.


15 de setembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Torna la campanya 'Descobreix Formentera a l'octubre' per allargar la temporada i oferir esdeveniments i activitats als visitants de temporada baixa

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, presenta una nova edició de la campanya "Descobreix Formentera a l'octubre" en la qual el Consell col·labora amb l'organització de propostes per atreure visitants, que a més obtenen importants descomptes en navilieres, lloguers de vehicles i allotjaments i altres valors afegits per visitar la destinació en temporada baixa.

La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, anima tots els visitants que venguin a gaudir de Formentera "en un moment en què es pot conèixer de manera més calmada, amb un contacte més directe amb els residents, que som els amfitrions de l'illa, i quan la natura i les platges es poden recórrer amb tranquil·litat ".

Entre les propostes que es fan, Alejandra Ferrer destaca l'organització dels Caps de setmana Gastronòmics. El primer i segon cap de setmana d'octubre diversos restaurants de l'illa oferiran menús de cuina tradicional de Formentera, fusionada amb noves propostes, a un preu tancat de 25 € (beguda a part).

També destaca la programació de festes que es farà per les festes del Pilar de la Mola (12 d'octubre), l'organització del Formentera Zen (14 i el 16 d'octubre) i proves esportives com el Triatló Illa de Formentera (1 d'octubre), la XXIV pujada a la Mola (12 d'octubre), XXVII BTT La Mola 2022 (23 d'octubre).

La campanya funciona de manera molt senzilla: els turistes que s'allotgin als hotels i establiments adherits a la campanya reben un val que els atorga descomptes a les navilieres i en empreses de turisme actiu i activitats que també participen en la campanya. En aquest enllaç es troba tota la informació de la campanya que s'anirà actualitzant.

14 de setembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022ix descobreix

Més articles...

Pàgina 6 de 69

6

Ens trobareu a:
Darrere de la Sala de cultura (Cinema)
C. de Pius Tur Mayans, 14
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 12 75 ext.22
amaliamora@conselldeformentera.cat

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)