• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Artesania, Comerç, Fires i Mercats

Formentera presenta diferents campanyes per incentivar les vendes del petit comerç a l’hivern

foto 2021 comerc hivernBLa presidenta i consellera de Comerç del Consell de Formentera, Ana Juan, acompanyada pel president de la Petita i Mitjana Empresa de Formentera, Josep Mayans, la gerent Lydia Álvarez, i la representant de la Cambra Comerç d'Eivissa i Formentera, Caterina Tur, han presentat avui les campanyes comercials de cara a les festes nadalenques com ara el Compra a Casa, el Black Friday i el Concurs d’Aparadorisme.

La presidenta Ana Juan ha subratllat “l’esforç permanent del comerç local per oferir un bon servei, proper i diferenciat durant tot l’any”, i ha assenyalat, també, “que el sector i l’Administració han de mirar cap endavant, amb un nou pla, que presentarem aviat, de desenvolupament comercial i empresarial a l’illa per millorar les seues prestacions i la seua competitivitat”. La presidenta també ha comentat que enguany torna el Mercat Nadalenc, des del 3 de desembre fins al 6 de gener, amb set casetes: tres per a comerços i artesans, tres per a restauració i una per a organismes públics i/o associacions sense ànim de lucre.

Respecte a les campanyes, per ordre cronològic, aquest divendres 26 novembre, el Consell de Formentera i la PIMEF han posat en marxa la jornada 'Black Friday a Formentera', a través del seu programa de fidelització per al comerç local Compra a Casa. Durant aquesta jornada, totes les compres a partir de 15 € que es realitzin en els establiments adherits a Compra a Casa participaran en el sorteig d'una targeta regal de 50 euros.

Al Nadal compra a casa

Un any més, durant les festes, s'ha activat la campanya 'Al Nadal compra a casa’ que premiarà les compres que es realitzin a Formentera entre l’1 de desembre i el 6 de gener. Així, enguany se sortejarà entre totes les compres d’un mínim de 20 euros que es realitzin durant aquest període una targeta regal de Compra a Casa de 500 euros.

El president de la PIMEF, Josep Mayans, ha destacat que actualment són 36 els establiments adherits al programa Compra a Casa, “el doble de quan varen començar al 2016”. I ha destacat la “cada vegada més important presència de la targeta entre els comerciants i compradors de l’illa”.

Concurs d'aparadorisme nadalenc

Per altra banda, la Cambra de Comerç i el Consell han convocat el Concurs d'aparadorisme nadalenc, que enguany compleix quinze edicions, amb l'objectiu de promoure l'ambient festiu nadalenc entre els establiments de l'illa. El període d'inscripcions comença avui i finalitza el 9 de desembre. Caterina Tur ha recordat que “l’any passat es varen presentar vint comerços, una xifra molt bona malgrat la covid-19”. Els premis es faran públics el 13 de desembre, i enguany, com a novetat, s’han establert quatre categories de premis: a la millor ambientació nadalenca, al muntatge comercial, a l’originalitat i a l’ecocreativitat. Els quatre guanyadors rebran 150 euros cadascun i una placa de reconeixement. Per a més informació i inscripcions es pot contactar amb la Cambra de Comerç al telèfon 971 32 20 71 i amb l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC).

22 de novembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Demà s’obri el termini per a l’adjudicació de les casetes del Mercat Nadalenc

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Comerç, informa que demà s’obrirà el termini de presentació de sol·licituds per a l'adjudicació de les casetes del Mercat Nadalenc de l'any 2021-22. Aquestes sol·licituds es poden presentar fins al 24 de novembre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) i també telemàticament a l’oficina virtual del Consell (OVAC). Les bases es troben al tauler d’anuncis de la pàgina web www.conselldeformentera.cat.

El Mercat Nadalenc d’enguany adjudicarà un màxim de set casetes: tres per a comerços i artesans, tres per a restauració i una per a organismes públics i/o associacions sense ànim de lucre. El mercat s'inaugurarà el 3 de desembre i se celebrarà fins al 6 de gener, ambdós inclosos, a la plaça de la Constitució de Sant Francesc.

Entre totes les sol·licituds que es presentin dins el termini establert i que compleixin amb els requisits exigits es farà un sorteig davant el secretari del Consell.

19 de novembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Encara hi ha cinc places disponibles del programa SOIB Reactiva per contractar joves desocupats menors de 30 anys

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Emprenedoria i Desenvolupament Local, informa que encara hi ha cinc places disponibles per contractar persones aturades a través del programa SOIB Reactiva https://soib.es/es/soib-reactiva. Les places disponibles són de tres auxiliars administratius i dos operaris de brigada, i corresponen a línia 1, per a joves desocupats, menors de 30 anys i inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

19 de novembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2021xi soib reactiva

 

Presentació del Baròmetre de satisfacció turística

La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, juntament amb el cap de Promoció Turística, Carlos Bernús, i la tècnica de l'Observatori de Dades, Catalina Ramis, presentaran els resultats del Baròmetre de satisfacció turística. A la trobada assistirà també la presidenta Ana Juan i la resta de consellers.

Alejandra Ferrer ha convidat els ciutadans, els empresaris i les associacions a assistir a la presentació que tendrà lloc el pròxim dijous 18 de novembre a la Sala de Cultura (Cinema). "Esperam comptar amb una alta participació que ens ajudi a millorar el futur de l'illa", ha assenyalat.

16 de novembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2021 barometre turistic

S'allarga el termini d'inscripció de joves per aconseguir el títol de monitor de temps lliure

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Emprenedoria, informa que s'ha allargat el termini, fins al 15 de novembre, de la convocatòria de 10 places d'ocupació i formació de monitor de temps lliure per a joves d'entre 16 i 29 anys de Formentera. Amb el curs es pot aconseguir el certificat de professionalitat "Dinamització d'activitats de lleure educatiu infantil i juvenil" en el marc del projecte mixt d'ocupació i formació "Monitors de temps lliure i anglès A2".

La convocatòria és per a joves menors de 30 anys inscrits al SOIB com a desocupats. El curs comença el pròxim 25 de novembre i té una duració de sis mesos. Al matí es fan classes teòriques i per la tarda pràctiques. El sou és de 900 € mensuals. El període de la convocatòria s'ha hagut d'allargar per falta d'inscrits. La presidenta i consellera d'Emprenedoria, Ana Juan, ha animat als joves desocupats "a fer aquesta formació amb la que després tindran moltes oportunitats de treballar per exemple a les Escoles d'Estiu del Consell".

Per fer la inscripció, cal estar inscrit també al Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Les persones interessades a participar en aquest programa de formació i ocupació hauran de formalitzar la seva inscripció fins al 15 de novembre a la pàgina web del SOIB. Aquesta formació està subvencionada pel SOIB Formació i Ocupació dins del Certificat de Professionalitat.

11 de novembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2021 monitor-temps-lliure

Més articles...

Pàgina 9 de 59

9

Ens trobareu a:
Darrere de la Sala de cultura (Cinema)
C. de Pius Tur Mayans, 14
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 12 75 ext.22
amaliamora@conselldeformentera.cat

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)