• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social

Joana Frigolé reflexiona sobre ‘El poder de les emocions’ al cicle ‘Xerrada per a famílies’

cartell 2021 xerrades 15 abrilEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Benestar Social, informa que aquest dijous 15 d’abril a les 17 hores torna el cicle “Xerrada per a famílies” amb una conferència de la psicòloga Joana Frigolé, que s’emetrà en directe a través de la pàgina de Facebook del Consell de Formentera.

Joana Frigolé, coach emocional i relacional, oferirà la xerrada “El poder de les emocions: conviure amb el present per crear el futur”. “En aquests moments crus i complicats que ens ha tocat viure, hem pogut aprendre que som resilients i capaços d’afrontar la realitat; a la xerrada parlarem sobre què podem fer per fer-nos la vida més fàcil i posar les emocions a favor nostre”, assenyala Frigolé.

12 d’abril de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

13 alumnes completen el curs d’integració social i cultural per a estrangers que organitza el Consell de Formentera

foto 2021 curs integUn total de 13 alumnes varen finalitzar ahir el curs d’integració social i cultural organitzat per l’àrea de Benestar Social del Consell de Formentera i que enguany hi ha complert 15 edicions. El curs s’ha desenvolupat durant aquest mes de març a l’Escola d’Adults de Formentera i ha comptat amb alumnes residents a l’illa de diferents països d’origen.

El conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, va assistir a l’entrega de diplomes i va felicitar als alumnes “per l’esforç i l’interès” i per la seva participació en aquest curs “vàlid per a obtenir l’Informe d’esforç d’integració emès per la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i per a la preparació de l’examen CCSE de Nacionalitat”.

Enguany, arran de la covid-19, s’ha limitat el nombre d’assistents d’un curs que ha estat impartit per Dolores Fernández Tamargo, i que entre altres temes ha abordat els valors constitucionals de l’Estat espanyol, drets humans i llibertats públiques, Estatut d’Autonomia, Unió Europea i la igualtat entre homes i dones.

31 de març de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Centre de Dia torna a obrir

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Benestar Social, informa que el Centre de Dia ha tornat avui a obrir amb normalitat, després que les sis treballadores assistencials que varen ser contactes estrets d’un usuari del centre, positiu en covid-19, hagin donat negatiu en les proves i hagin complit el període d’aïllament establert per protocol. El centre es va tancar el 25 de febrer, després de conèixer el cas positiu, i es va fer un cribratge entre els usuaris i treballadors, amb resultats tots negatius. Els contactes estrets, per la seva banda, han passat dos proves PCR en aquest període de temps.

A més, cal recordar que tots els usuaris i treballadors del centre ja estan vacunats i que el fet de vacunar evita desenvolupar la malaltia de manera greu.

8 de març de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

L’expert en neurociència David Bueno, protagonista de la ‘Xerrada per a famílies’ d’aquest dijous

cartell 2021 11 marcDavid Bueno, doctor en biologia, professor i investigador en neurociència en la Universitat de Barcelona, oferirà aquest dijous 11 de març a les 17 hores, pel canal de Facebook del Consell de Formentera, la conferència “Aprendre del canvi i la incertesa: una perspectiva neuroeducativa”. La conferència forma part del cicle “Xerrada per a famílies” que organitza l’àrea de Benestar Social i que aquest dijous abordarà, tal com assenyala David Bueno, “com el cervell s’adapta als canvis en aquest temps d’incertesa i com podem gestionar aquests canvis des del punt de vista de l’educació”.

8 de març de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Centre de Dia roman tancat davant el positiu d’un usuari

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Benestar Social, informa que el Centre de Dia romandrà tancat aquesta setmana davant el cas positiu d’un usuari, que continua actiu, i que obliga a les sis treballadores que varen ser contactes estrets a romandre aïllats als seus domicilis, tal com estableix el protocol sanitari. La setmana passada, després de conèixer el cas positiu, es va fer un cribratge entre els usuaris i treballadors del centre, amb resultats tots negatius. Ara, la previsió és que si no hi ha més incidències, el centre pugui obrir el dilluns 8 de març.

3 de març de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 6 de 45

6

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1