• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social

La campanya ‘Ara més que mai, cuidem les nostres emocions’ s’acomiada amb el final del nivell 4 reforçat

cartell 2021 ara mes que mai CaAvui s’ha publicat el darrer vídeo de la campanya “Ara més que mai, cuidem les nostres emocions”. Els protagonistes del quart i últim vídeo de la campanya són una família de Formentera. Bartolo, Mari, Elma i Adel ens expliquen com la pandèmia els ha llevat moltes coses, però també els ha fet un gran regal: temps en família! En aquesta entrega també s’han editat dos cartells adjunts. Es poden veure a les xarxes socials del Consell.

La presidenta Alejandra Ferrer ha agraït la participació de tots els protagonistes de la campanya que “ens ha ajudat a enviar missatges d’ànim a la ciutadania, per extreure la part positiva de la situació, en el moment de màxima restricció a causa del nivell 4 reforçat d’alerta sanitària”. Ferrer ha dit que “totes i tots els ciutadans podien haver protagonitzat algun d’aquests vídeos, perquè la pandèmia ens afecta a cadascú de nosaltres”, i ha demanat que “tot i que la campanya finalitza, esperem que el seu esperit continuï, perquè encara no hem sortit ni de la crisi sanitària, ni de la econòmica, i haurem de continuar fent sacrificis per garantir la seguretat sanitària, així que venen temps en què necessitarem seguir cuidant les nostres emocions”.

El 3 de febrer va sortir la primera entrega de la campanya, coincidint amb la primera setmana del nivell 4 reforçat d’alerta sanitària. Avui 26 de febrer es difon el darrer vídeo.

Els altres protagonistes de la campanya han set: el formenterer Juanjo Escandell amb un vídeo en que ens va mostrar que córrer és la seva manera de fer front al virus, i ens va demanar que no ens rendim i que aprofitem totes les oportunitats que ens brinda Formentera.

El segon vídeo va estar protagonitzat per la infermera Elena Lisbona, que ens va explicar que passejar per les platges de Formentera, mantenir el contacte amb els éssers estimats i l’acompanyament dels amics han set claus per poder superar la malaltia de la covid-19.

Pep de n’Andreu va protagonitzar el tercer vídeo. Aquest formenterer, que va néixer en plena Guerra Civil, ens va parlar de com afronta la pandèmia des de la seva experiència. Ho fa amb ganes de què la vacuna torni a posar les coses al seu lloc i amb les feines del camp com a refugi!

“Esperam que cadascú de vosaltres pugui trobar la seva pròpia medecina per fer front a la situació tan excepcional que estam vivint i sobretot que aviat puguem celebrar que tot això son només records que ens han de servir d’experiència per valorar les petites grans coses que ara trobam a faltar”, ha conclòs la presidenta.

Podeu consultar els 4 vídeos i els 9 cartells creats per la campanya a la web del Consell de Formentera.


26 de febrer de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Tercera entrega de la campanya ‘Ara més que mai, cuidem les nostres emocions’

cartell 2021 ara mes que mai 3aAvui us fem arribar la tercera entrega de la campanya “Ara més que mai, cuidem les nostres emocions”. Aquesta vegada el protagonista del vídeo és Pep de n’Andreu, un formenterer que va nàixer en plena Guerra Civil. En el vídeo, Pep ens explica que des de sempre ha hagut de treballar dur per sortir endavant, i que ara amb la pandèmia ha hagut de deixar de fer moltes de les coses que li agraden. Pep espera que la vacuna torni a posar tot al seu lloc, mentrestant troba a les feines del camp el seu refugi, i recomana als joves que segueixen mantenint aquesta tradició.

Recordam que amb aquests materials des del Consell de Formentera es vol animar a la població de l’illa a tenir actituts positives que els ajudin a cuidar les seves emocions i les dels que els envolten. Durant aquest moment de restriccions hi ha moltes coses que no es poden fer, però la campanya posa en valor les que sí que podem continuar fent.

Podeu descarregar el vídeo aquí:

https://wetransfer.com/downloads/e05f55dbdf70b52dce61bca995c2801520210216182002/cae6462a5a6425664fe7f02e128045f720210216182018/e33a83

També el podeu veure al canal de YouTube del Consell de Formentera:

https://youtu.be/ShaAWwe17Dk

Teniu adjunts els dos cartells nous de la campanya associats a aquesta entrega.

La pròxima setmana es farà la quarta entrega. Recordem que la campanya es difon principalment per xarxes i missatgeria.

17 de febrer de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

3a campanya emocions INDIVIDUALS aficions

3a campanya emocions INDIVIDUALS ALIMENTACIo

 

El Curs d’Integració Social i Cultural per a estrangers compleix 15 edicions

cartell 2021 curs integracioEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Benestar Social, informa que des del dijous 18 de febrer i fins al dia 26 estaran obertes les inscripcions pel Curs d’Integració Social i Cultural, que enguany compleix la quinzena edició. El curs es desenvoluparà del 4 al 30 de març a l’Escola d’Adults de Formentera i és vàlid per a obtenir l’Informe d’esforç d’integració emès per la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i per a la preparació de l’examen CCSE de Nacionalitat. Cal recordar que és un curs gratuït, d’una durada de 20 hores i repartides en dues sessions setmanals: dimarts i dijous de 16.30 a 19 hores.

El conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, ha destacat “el compromís que tenim des del Consell per facilitar la integració de la població estrangera” i ha subratllat que “aquest curs és una eina més que permet ajudar a la població estrangera de l’illa a la seva integració en la societat, així com afavoreix la seva regulació”.

Com en l’últim curs celebrat el passat mes d’octubre, i per motius de seguretat sanitària, les places disponibles són de 12 alumnes, en comptes de les 15 habituals, i s’adjudiquen per ordre d’inscripció. Les persones interessades han de contactar amb l’àrea de Benestar Social al telèfon 971 321271 i al correu electrònic immigració@conselldeformentera.cat.

Els continguts que es tractaran en aquest curs, impartit per Dolores Fernández Tamargo, seran, entre d’altres: valors constitucionals de l’Estat espanyol, drets humans i llibertats públiques, Estatut d’Autonomia, Unió Europea i igualtat entre homes i dones.


16 de febrer de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Centre de Dia reobre les portes el dilluns 15 de febrer

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Benestar Social, informa que el dilluns 15 de febrer el Centre de Dia reobre les portes i reprèn l’activitat amb totes les mesures de seguretat establertes al nivell 4 reforçat d’alerta sanitària en el qual es troba Formentera.

El centre romandre tancat des del passat 4 de gener per motius de seguretat sanitària; i ara es procedirà a la seva obertura una vegada que s’ha portat a terme la vacunació de tots els usuaris i els treballadors i treballadores, i ha transcorregut el període establert de 10/15 dies des de la segona vacuna, que es va realitzar el passat dia 5 de febrer.

Durant els dies que el centre va romandre tancat el servei s’ha adaptat a les necessitats dels usuaris i s’ha ofert de manera individualitzada amb cita prèvia. El Centre de Dia de Formentera reprendrà l’activitat amb 25 dels 33 usuaris que en l’actualitat tenen plaça assignada. La resta d’usuaris romanen als seus domicilis de manera voluntària.

Cal recordar que a l’entrada de l’usuari al servei es prendran totes les mesures de seguretat que recomana l’autoritat sanitària i es farà un control estricte (rentat de mans, temperatura, mascareta, distanciament...). El centre, a més, proporciona a l’usuari el material de protecció recomanat.


11 de febrer de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Segona entrega de la campanya ‘Ara més que mai, cuidem les nostres emocions’

cartell 2021 ara mes 1Avui us fem arribar la segona entrega de la campanya “Ara més que mai, cuidem les nostres emocions”. Aquesta vegada la protagonista del vídeo és Elena Lisbona, una infermera que des de fa 17 anys viu a Formentera. En el vídeo Elena, tot i la situació que està vivint, ens envia un missatge positiu que val la pena tenir en compte. A més, avui es fan públics dos cartells més de la campanya, un que convida a aprofitar els espais a l’aire lliure i altre que convida a mantenir el contacte amb els éssers estimats, bé sigui a través d’una telefonada o de manera telemàtica.

Amb aquests materials des del Consell de Formentera es vol animar a la població de l’illa a tenir actituds positives que els ajudin a cuidar les seves emocions i les dels que els envolten. Durant aquest moment de pandèmia en que hi ha moltes coses que no es poden fer, la campanya posa en valor les que sí que podem continuar fent.

Podeu veure el vídeo a la web de YouTube del Consell de Formentera.

La pròxima setmana es farà la tercera entrega. Recordem que la campanya es difon principalment per xarxes i missatgeria.

10 de febrer de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 7 de 45

7

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1