• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Educació

L’Escola Oficial d’Idiomes de Formentera oferirà els estudis de Català a partir del pròxim curs 2021-2022

El Consell de Formentera, a través de la consellera de Política Lingüística, Raquel Guasch, ha mostrat la seva satisfacció perquè l’Escola Oficial d’Idiomes de Formentera, a partir del pròxim curs 2021-2022 implantarà els estudis de Català. Així ho ha informat avui la Conselleria d’Educació i Formació Professional, mitjançant la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres del Govern balear. A més, l’EOI de l’illa ampliarà a un nivell més, el B2.2, els estudis d’Italià.

Es tracta d’una passa més en l’ampliació de l’oferta educativa del centre, a la vegada que es dóna resposta a la demanda realitzada per part de l’alumnat de l’EOI.

La consellera Raquel Guasch, que va proposar a la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres la implantació d’aquesta formació, ha destacat que “és de justícia que Formentera tengui aquesta oferta formativa que sí que tenen la resta d’illes; i a més ens ofereix una altra via per treure el títol de Català a Formentera i avançar en la normalització lingüística de la nostra llengua”.

Respecte als nivells de la nova oferta de català, es concretaran després del període de preinscripció, que comença el proper 2 de juny. A la preinscripció sortiran des del nivell bàsic A2 fins als intermedis, B1 i B2. La implantació serà progressiva sempre que es compti amb un número mínim de matriculats.

Actualment, l’Escola Oficial d’Idiomes de Formentera ofereix els idiomes d’Anglès, des del nivell bàsic A1 fins a l’avançat C1.1, i d’iIalià, des del nivell bàsic A1 fins a l’intermedi B2.1. En aquest moment, un total de 320 alumnes cursen estudis d’idiomes al centre.

26 de maig de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Visita del CEIP Sant Ferran a la Deixalleria i el Centre de Gestió de Residus des Cap

foto 2021 visita deixalleriaLes classes de 1er de Primària del CEIP Sant Ferran de ses Roques han visitat els dos últims dies les instal·lacions de la Deixalleria i el Centre de Gestió de Residus des Cap per conèixer de primera mà com es porta a terme el reciclatge de residus a Formentera. El conseller de Medi Ambient, Antonio J. Sanz, ha estat en la visita d’avui per explicar en què consisteix l’economia circular i com podem ajudar entre tots a protegir el medi ambient i el nostre planeta.

19 de maig de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Comença el període d’inscripció dels cursos de català del Consell per a persones adultes

El Consell de Formentera, a través del seu Servei d’Assessorament Lingüístic, ha començat avui el període d’inscripció dels cursos de català per a persones adultes, preparatoris per a les proves oficials que el Govern ha convocat per al setembre d’enguany. La inscripció serà del 19 de maig al 4 de juny, i en total, s’han organitzat vuit cursos, quatre al matí i quatre en horari de tarda: dos del nivell A2, dos del nivell B1, dos més del B2 i, per acabar, dos més dels nivells C1 i C2 que s’imparteixen conjuntament.

L’inici dels cursos està previst per als dies 14 i 15 de juny, i l’acabament coincidirà amb la convocatòria de les proves oficials previstes al setembre, la inscripció a les quals ja ha finalitzat. Tots aquests cursos s’impartiran a les aules de l’Escola de Música i Dansa del Consell Insular de Formentera.

Cursos gratuïts i places limitades
Aquests cursos són gratuïts i s’ha previst que cada un dels grups aculli un màxim de vint alumnes per seguir complint les mesures de distància social. En aquest sentit, tendran prioritat les persones ja inscrites a les proves oficials.

L’horari dels cursos és el següent: A2 (dilluns i dimecres 8.00 h – 9.00 h / dilluns i dimecres 18.30 h – 19.30 h); B1 (dimarts i dijous 8.00 h – 9.00 h / dilluns i dimecres 19.30 h – 20.30 h); B2 (dimarts i dijous 9.00 h – 10.00 h / dimarts i dijous 18.30 h – 19.30 h); C1/C2 (dilluns i dimecres 9.00 h – 10.00 h / dimarts i dijous 19.30 h – 20.30 h).

La inscripció es pot fer, sempre amb cita prèvia, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), carrer de Ramon Llull, 6, de Sant Francesc o bé a través de l’Oficina Virtual d’Atenció Ciutadana, OVAC (ovac.conselldeformentera.cat).

Per a més informació, podeu adreçar-vos a sal@conselldeformentera.cat.

19 de maig de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Oberta la convocatòria de 20 places per treballar de monitor/a de temps lliure a l’Escola d’Estiu

cartell 2021 oferta monitorEl Consell de Formentera ha obert la convocatòria per la selecció de monitors i monitores de temps lliure per l’Escola d’Estiu 2021. En total, hi ha 20 places i es poden presentar les sol·licituds fins al 9 de maig. La data prevista d’incorporació al lloc de treball és el 22 de juny, amb durada fins al 31 d’agost en horari de matí, de dilluns a divendres. Per poder accedir a aquesta convocatòria és necessari la majoria d’edat i el títol de monitor/a d’activitats d’educació en el temps lliure infantil i juvenil o equivalents. Més informació a l’apartat d’ofertes de feina de la web del Consell de Formentera.

29 d’abril de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El pròxim dilluns s’inicia el procés d’inscripció de les escoletes de Formentera

El Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Educació, informa que el pròxim dilluns 15 de març s’inicia el procés d’inscripció a les escoletes de Sa Miranda i Camí Vell. Les famílies interessades podran accedir al tràmit a través de la pàgina habilitada per la Conselleria d’Educació de les Illes Balears: http://www.caib.es/sites/primerainfancia/ca/proces_dadmissio_2021-2022/. El termini per realitzar el tràmit finalitza el 31 de març de 2021.

Es poden inscriure a l’escoleta Sa Miranda, els infants nascuts l’any 2019, 2020 i 2021. I a la del Camí Vell els nascuts al 2020 i 2021. Les llistes de puntuació provisional sortiran el 14 de maig i les definitives el 31 de maig.

Obertura nova escoleta
La consellera d’Educació i Cultura, Susana Labrador, ha avançat que per al mes de setembre es preveu que l’escoleta de Sant Ferran obri portes, amb la qual cosa l’escoleta del Camí Vell que va ser creada de manera provisional fins que es construïa la nova deixarà de funcionar.

“En el moment que obrim la nova escoleta, tots els alumnes que estiguin inscrits o estiguin fent classe a l’escoleta del Camí Vell, passaran a la de Sant Ferran”, ha destacat Susana Labrador. També quan obri el nou centre es farà un procés d’inscripció extraordinari per nadons, ja que a l’escoleta del Camí Vell no hi ha aula per infants de 0 a 1 any, però a la de Sant Ferran sí que hi haurà.

Per dubtes les famílies poden telefonar al centre educatiu 971323415 escriure al correu electrònic escoleta@conselldeformentera.cat i/o al telèfon. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h.


12 de març de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 7 de 32

7

Ens trobareu a:

Directora: Esperanza Suñer Torres
C. de Pius Tur Mayans, 14 · 07860
Sant Francesc · Formentera
tel. 971 32 34 15 · fax 971 32 25 83
escoleta@conselldeformentera.cat

ceib_1

educacio_govern_1

iepi_1

uib_1

uoc_1

uned_1