• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Educació

Les plagues dels cultius de Formentera, aquest divendres en la Universitat Oberta per a Majors

La Universitat Oberta per a Majors (UOM) a Formentera celebra el divendres 1 d’abril una nova jornada amb la conferència 'Principals plagues dels cultius de Formentera', a càrrec de Juan Manuel Marín Barea, enginyer agrònom i coordinador de projectes de sanitat vegetal a TRAGSA a Eivissa i Formentera. La xerrada serà a les 17.00 hores en el Club de Majors de Sant Ferran i està oberta a gent gran a partir dels cinquanta anys.

29 de març de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 uom plagues cultius

Biblioteques de Formentera incrementa la seua col·lecció de llibres amb l'ajuda d'una subvenció del Fons Europeu

foto 2022 bibliotecaEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Educació i Cultura, informa de la dotació d'una subvenció de 4.306,90 € provenint del Fons Europeu a Biblioteques de Formentera destinats a l'adquisició de llibres en paper.

Aquesta dotació es destinarà exclusivament a l'adquisició de llibres en paper que s'hauran de comprar al sistema llibreter local. El contingut dels exemplars ha de ser de temàtica feminista o LGTBI, llibres infantils, llibres d'aprenentatges de diversos idiomes i també llibres de col·lecció local, entre altres. L'adquisició dels exemplars s'haurà de fer en un termini de divuit mesos i hauran d'estar inclosos en el catàleg en el propers vint-i-quatre mesos.

La consellera d'Educació i Cultura, Susana Labrador, ha explicat que “hem demanat aquesta subvenció per completar el fons de les biblioteques a la vegada que potenciem la demanda en les llibreries locals, tot tenint en compte les peticions d'alguns usuaris”.

Alguns títols ja adquirits amb aquest fons han set: Vírgenes, esposas, amantes y putas d'Armanda Miller, Presa y Nòmada d'Ayaan Hirsi Ali, o el llibre de Chimamanda Ngozi Adichie Todos deberíamos ser feministas, dirigit al públic infantil i familiar. Així mateix, amb motiu de la celebració del primer Curs d'escriptura creativa i amb la finalitat d'oferir orientació a persones que vulguin començar a escriure, la biblioteca Marià Villangómez ha comprat llibres com El camino del escritor (Julia Cameron), Escriptura creativa de Víctor Sunyol i Aquest llibre l'escrius tu de Carlos Garcia Miranda dirigits al públic juvenil.


23 de març de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

La Universitat Oberta per a Majors tracta els objectius de desenvolupament sostenible

La Universitat Oberta per a Majors (UOM) a Formentera celebra el divendres 18 de març una nova jornada amb la conferència 'Objectius de desenvolupament sostenible: 17 eines per canviar el món', a càrrec de Fina Darder, coordinadora del Fons Pitiús de Cooperació. La xerrada serà a les 17.00 hores en el Club de Jubilats de Sant Francesc i està oberta a gent gran a partir dels cinquanta anys.

16 de març de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022iii UOM

Dilluns s'obri el període de sol·licitud de places de les escoletes per al curs 2022-2023

foto 2022 escoleta nadons AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Educació, informa que des del pròxim dilluns 14 de març fins a l'1 d'abril estarà obert el període de sol·licituds de places per a l'Escoleta Sa Miranda i l'Escoleta Sant Ferran per al curs 2022-2023 per als infants d'entre 0 i 3 anys.

La presentació de les sol·licituds s'ha de fer telemàticament al web del Govern balear:
https://www.caib.es/sites/primerainfancia/ca/informacia_del_procas_dadmissia/.

La documentació requerida s'ha d'entregar a l'Escoleta Sa Miranda (amb cita prèvia telefonant al 971 323 415). Les famílies poden demanar informació al correu electrònic: escoleta@conselldeformentera.cat (de 7.30 h a 14.30 h). Telefònicament: 971 323 415 (Escoleta Sa Miranda) i 673 615 130 (Escoleta Sant Ferran), en horari de 8.00 h a 9.30 h i de 12.30 h a 14.30 h.

Calendari

La llista de puntuacions provisionals es publicarà el 13 de maig. Les reclamacions es podran presentar entre el 16 i el 18 de maig. Les llistes definitives es publicaran el 31 de maig i les matrícules per al primer cicle d'educació infantil de les escoletes del Consell de Formentera es podran fer entre l'1 i el 16 de juny.

La consellera d'Educació i Cultura, Susana Labrador ha celebrat que "després de l'obertura de l'aula de nadons a l'Escoleta Sant Ferran aquest mateix mes de març, el pròxim curs ja oferirem a les dos escoletes tot el cicle d'educació infantil complet (de 0 a 3 anys) i esperam tenir llista d'espera zero per tots els nivells". Tot i això, la consellera ha destacat que l'Escoleta Sant Ferran està preparada per créixer en cas de necessitat.

Nova aula de nadons

La setmana passada va començar el període d'adaptació dels set infants de la nova aula per a nadons de l'Escoleta Sant Ferran. Recordam que aquesta escoleta ha obert portes aquest curs escolar. Al setembre varen començar els vint-i-set infants de les dos aules d'1-2 anys i 2-3 anys. Ara, al març, s'ha obert aquesta nova aula de nadons amb set infants. Pel que fa a l'Escoleta Sa Miranda, actualment acull vuitanta-dos infants de 0 a 3 anys, set dels quals són nadons.


11 de març de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 escoleta inscripcions

Visita dels alumnes d'infantil del Mestre Lluís Andreu al Parc de Bombers

foto 2022 visita escola bombers AEls alumnes de quart d'infantil B (3 i 4 anys) del CEIP Mestre Lluís Andreu ahir varen visitar les instal·lacions del Parc de Bombers del Consell de Formentera i conegueren de primera mà com és la feina dels bombers. Els nou infants d'aquesta classe varen rebre informació teòrica i pràctica sobre primers auxilis o com actuar en cas d'incendi. També varen poder fer servir material dels bombers com ara mànegues o transceptors portàtils. El pròxim 25 de març els companys del grup A de quart d'infantil faran la mateixa visita.

8 de març de 2022
Área de Comunicación
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 2 de 32

2

Ens trobareu a:

Directora: Esperanza Suñer Torres
C. de Pius Tur Mayans, 14 · 07860
Sant Francesc · Formentera
tel. 971 32 34 15 · fax 971 32 25 83
escoleta@conselldeformentera.cat

ceib_1

educacio_govern_1

iepi_1

uib_1

uoc_1

uned_1