• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència

Costes atorga el títol de concessió per a l'explotació de vuit quioscos i dos escoles de vela a les platges de Formentera

La Junta de Govern del Consell de Formentera s'ha donat avui per informada de la resolució de la Direcció General de la Costa i la Mar del Ministeri per a la Transició Ecològica per la qual atorga el títol de concessió d'ocupació de 907 metres quadrats de domini públic maritimoterrestre per a instal·lacions de serveis de platges a Formentera.

La concessió s'atorga per un termini de deu anys, prorrogable per un màxim de cinc més a l'efecte de possibilitar una gestió més eficient d'aquests serveis.

Costes ha acceptat les al·legacions presentades pel Consell per garantir que hi puguin estar tots els quioscos, perquè operin sota les mateixes condicions i s'hagin de desmuntar només un mes a l'any en època d'hivern. Així, s'ha acceptat que desmuntin del 15 de gener al 15 de febrer i les ubicacions alternatives proposades per als dos quioscos de Migjorn.

La concessió aprovada és per a vuit quioscos amb terrassa i bany, i dos escoles de vela, a més d'altres elements associats al servei de socorrisme.

La resposta de Costes estableix els terminis i garanteix que es podrà donar el servei de quioscos aquest estiu.

Cal recordar que, tal com recull l'article 29.3 de la Llei de Consells 4/2022, un equip de govern en funcions no pot adjudicar contractes i concessions que superin els 100.000 euros, per la qual cosa una vegada conformat el nou govern serà quan es resolguin les adjudicacions corresponents.

2 de juny de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Jutjat rebutja el recurs de dos empreses contra el procés de licitació del contracte dels serveis de platges

El Jutjat Contenciós Administratiu nº 3 de Palma ha rebutjat el recurs interposat per les empreses Kazan Servicios de Playa SL i Momacar Beach contra diferents acords de la mesa de contractació de cessió dels serveis de platges de Formentera per a les temporades 2023-2028.

La interlocutòria inadmet el recurs de les dos empreses contra tres acords del de la Mesa de Contractació del Consell que valoren les ofertes tècniques i contra dos acords que la mesa formula com a proposta d'adjudicació. El jutjat considera que els actes que es volen impugnar "són actes de simple tràmit" i arxiva la causa.

1 de juny de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Jornada informativa de la Policia Local a l'IES Marc Ferrer

foto 2023v jornada poli AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Interior, informa que ahir va tenir lloc una jornada informativa a l'institut IES Marc Ferrer. Aquesta trobada té com objectiu que els alumnes coneguin quines són les funcions de la Policia Local, que la reconeguin com una policia de proximitat i s'informin en cas d'interès com una opció laboral per un futur.

Els policies locals van impartir xerrades per als alumnes sobre com és la feina de la Policia Local. També varen mostrar al pati del centre el material amb el qual treballen, com a drons, i la seua flota de vehicles. A més, la unitat canina va fer una demostració per als alumnes. Aquesta es la segona jornada que es fa, el passat curs escolar es va tenir lloc la primera.

31 de maig de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formació als socorristes del Consell de Formentera

foto 2023v formacio socorristesEls socorristes del Consell de Formentera segueixen amb el curs de formació per millorar l'atenció en casos d'emergències. Aquesta setmana s’està realitzant un curs teòric i pràctic d'atenció sanitària als nous socorristes que aquest dijous 1 de juny s'incorporen al servei. D'altra banda, s'ha obert una nova convocatòria per contractar més membres per completar la plantilla. En concret hi ha quatre places ofertades, les sol·licituds es poden presentar fins al 8 de juny.

https://conselldeformentera.convoca.online/u

30 de maig de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023v oferta socorrista

Primera petició de vot a Formentera per a persones amb discapacitat visual

Per primera volta en unes eleccions autonòmiques a Formentera, s'ha sol·licitat el vot per a persones amb discapacitat visual, i ara ja es podrà votar seguint aquest sistema en el cas de les eleccions al Parlament de les Illes Balears.

El secretari del Consell de Formentera ha rebut la documentació que caldrà lliurar a les meses electorals corresponents, que contenen la documentació escrita i també impresa en sistema braille, per fer-la arribar als presidents de les meses electorals corresponents. D’aquesta manera s'aconsegueix el manteniment absolut del caràcter secret del vot per part de les persones amb discapacitat visual.

La normativa ve representada pel Reial decret 1612/2007, pel qual es regula el procediment de vot accessible per a persones amb discapacitat visual, les quals podran exercir el dret de sufragi seguint aquest sistema.

26 de maig de 2023
Àrea de Comunicacio
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 1 de 134

Inici
Anterior
1

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE