• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Infraestructures i serveis

La ITV de Formentera atura el servei entre el 24 i el 31 de desembre

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Serveis d'Inspecció, informa que l'estació de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) atura el servei entre el 24 i el 31 de desembre per descans del personal. Cal destacar que a dia d'avui la ITV de Formentera no té llista d'espera, de fet per al mateix dijous 23 de desembre encara queden cites disponibles i també per al dilluns 3 de gener. La cita prèvia es pot demanar a través del telèfon de la centraleta del Consell 971 321 087, que seguirà operativa.

21 de desembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

L'OAC torna a atendre sense cita prèvia, tot i que manté la possibilitat de seguir-la demanant

foto 2021xii OACL'OAC (Oficina d'Atenció a la Ciutadania) torna a atendre sense cita prèvia en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous de 16 a 18 h. Tot i això, es manté la possibilitat d'acudir a realitzar els tràmits també amb cita prèvia, telefonant al 971 321 087 de 8.30 h a 20 h per reservar-la.

El conseller d'Economia, Hisenda i Serveis Generals, Bartomeu Escandell, ha explicat que "aquesta és una passa més cap a la nova normalitat, però volem seguir oferint la possibilitat de reservar les cites, ja que ha donat molt bons resultats i evita que la ciutadania hagi d'esperar si té previsió".

El conseller ha recordat que tots els tràmits es poden fer també de manera telemàtica a través de l'OVAC, i ha animat la població a "fer servir els canals telemàtics que eviten que s'hagi d'anar a l'OAC presencialment".

L'aforament de la sala es respectarà en tot moment, així com les mesures de seguretat sanitària.


1 de desembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Oberta la licitació per a l'explotació dels serveis de temporada a les platges de Formentera del període 2022 a 2027

El Consell de Formentera informa que avui s'ha obert la licitació per a la cessió de l'explotació dels serveis de temporada a les platges de Formentera del període 2022 a 2027. L'anunci ja ha sortit a la Plataforma de Contractació del Sector Públic de l'Estat i les persones i empreses interessades tenen de termini per presentar les ofertes fins al 30 de desembre a les 23.59 hores. La contractació es va aprovar per comissió de govern el passat divendres i ja figura publicada a la web del Consell de Formentera.

29 de novembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Nous equipaments de protecció individual per als bombers del Consell de Formentera

foto 2021 bombers EPIS AEl cos de bombers del Consell de Formentera ha adquirit quinze nous equips de protecció individual (EPI) per ampliar i renovar el vestuari del servei de prevenció i extinció d'incendis. El conseller d'Interior, Josep Marí, ha assegurat que "amb aquest nou equipament augmentem la seguretat dels bombers quan actuen en els casos d'incendis".

El nou EPI són de categoria 3; és a dir, protegeixen de perills mortals o que poden afectar seriosament la salut. Estan fets amb teixit ignífug lleuger però resistent alhora. El material emprat en la seva fabricació manté la resistència i la flexibilitat després de ser exposat a les flames. Incorpora barreges de fibres que proporcionen una alta protecció tèrmica amb un elevat nivell de confort, als usuaris, així com de durabilitat. L'equipament, consta de pantaló, jaqueta, arnès, daga d'anella cosida i un parell de mosquetons de seguretat.

En total, s'han adquirit quinze equips, per un cost de 27.975 € + IVA. Amb aquest preu s'inclou un servei de manteniment durant els dos primers anys. Actualment, la plantilla del Bombers de Formentera està formada per deu efectius.


23 de novembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Reunió informativa amb els vesins des Pujols per explicar les obres de remodelació i millora de l’avinguda de Miramar i el carrer de s’Espalmador

foto 2021 reunio vesins es pujolsALa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, i el conseller d’Infraestructures, Josep Marí, així com el tècnic de l’àrea Xico Ribas, s’han reunit amb els vesins des Pujols per explicar les obres de remodelació i supressió de barreres arquitectòniques en l’avinguda de Miramar i el carrer de s’Espalmador d’aquesta localitat.

El pressupost de les obres és d’1.312.607 €, s’han iniciat aquesta setmana i s’espera que estiguin enllestides l’1 de maig. Les obres afectaran el tram de l’avinguda de Miramar que va des de la rotonda d’accés fins a l’encreuament amb el carrer Espalmador, d’allà es continuarà pel carrer de s’Espalmador fins al seu encreuament amb el carrer des Fonoll Marí.

Aquests dos carrers es remodelaran, seguint els criteris de mobilitat d’aquest nucli, és a dir, els carrers seran d’un sol sentit, amb només un carril de circulació, i es crearà un carril bici en tota la zona d’actuació. La zona s’embellirà amb nou mobiliari urbà i il·luminació, i es renovarà el clavegueram i el sistema de telefonia.

El conseller Josep Marí ha explicat que, de nou, igual que amb les obres de l’hivern passat, "donam  continuïtat a les obres de millora que s’han fet al centre des Pujols". Segons ha declarat, "l’objectiu és millorar la imatge del poble, fer-lo més amable per als vianants i beneficiar el sector turístic".


5 de novembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 4 de 21

4

Ens trobareu a:
C. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
infraestructures@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE