• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Infraestructures i serveis

Les obres d’accés a l’escola de Sant Ferran estaran finalitzades abans de l’inici del pròxim curs escolar

foto 2021 obres acces escola BEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Infraestructures, informa que s’han iniciat les obres de construcció del nou accés a la zona escolar de Sant Ferran. Aquestes obres tenen un pressupost d’adjudicació d’1.166.058 €. El termini d’execució és de 6 mesos, es preveu que les obres finalitzin a final d’agost.

El conseller d’Infraestructures, Josep Marí, ha explicat que amb aquestes obres es dona un accés d’entrada i sortida al nou centre educatiu i es preveu que tot estigui enllestit per l’inici del curs escolar.

El nou carrer d’accés estarà format per una calçada bidireccional de sis metres d’amplada, que comptarà també amb una vorera i zona verda. També es crearà una zona d’aparcament en bateria, amb espai per 49 cotxes.

Davant de la façana de l’escola es construirà un nou espai de prioritat per vianants amb una vorera i un aparcament per a l’autobús escolar. També hi haurà un altre espai d’aparcament per vehicles amb espai per dos vehicles de mobilitat reduïda i dos de carrega elèctrica.

La zona es dotarà d’enllumenat públic i mobiliari urbà i es completaran els serveis de sanejament, aigua potable, baixa tensió i telefonia.

30 de març del 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Tasques de manteniment i embelliment al jardí de ses Eres, col·legis i zones esportives

foto 2021 mantenimentEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Serveis Insulars, està portant a terme treballs d’embelliment, pintura i manteniment en diferents zones de l’illa a càrrec dels treballadors i treballadores contractats pel programa SOIB Reactiva. Des del mes de gener, que varen començar la seva feina, els treballadors i treballadores han fet diferents feines al col·legi de Sant Ferran, tant a l’interior com a l’exterior; a les instal·lacions esportives municipals, com el camp de futbol i les pistes de tennis i pàdel, i a la via pública, on, per exemple, han pintat i arreglat el jardí de ses Eres a Sant Francesc.

26 de març de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

La ITV de Formentera romandrà tancada de l’1 al 5 de febrer per treballs de remodelació i millora de l’estació

L’àrea de Serveis d’Inspecció del Consell de Formentera informa que l’estació de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) romandrà tancada de l’1 al 5 de febrer per treballs de remodelació i millora de la instal·lació. Les obres consisteixen a adequar els llocs de treball dels mecànics i millorar els llocs d’atenció al públic, per fer-los més accessibles. Cal tenir en compte que l’oficina original donava servei a dos llocs de treball i que actualment la plantilla té tres mecànics, dos administratius i un director d’estació. D’altra banda, es millora la ventilació i la protecció contra el soroll de l’espai i es facilita un espai per al personal d’acord amb les normes d’higiene i salubritat. Si no hi ha imprevistos per les obres, l’activitat tornarà el pròxim 8 de febrer. Actualment la ITV no té llista d’espera.

El conseller de Serveis d’Inspecció, Antonio J. Sanz, assenyala que aquesta obra era “necessària per millorar tant el servei de cara al públic com els llocs de treball dels treballadors de l’estació”.

29 de gener de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Obres de remodelació i millora de dues vies des Pujols

foto 2021 obres es pujols 1El Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Infraestructures, informa que ja està en marxa l’obra de remodelació de l’avinguda Miramar i el carrer Punta Prima des Pujols. Aquestes dues vies passaran a ser d’ús per a vianants parcialment, s’eliminaran les barreres arquitectòniques i s’embellirà el carrer amb nou mobiliari urbà i il·luminació.

El conseller del ram, Josep Marí, ha explicat que “amb aquesta remodelació es dona continuïtat a les anteriors obres de millora del centre del nucli urbà i té com a objectiu millorar la imatge del poble, fer-lo més accessible per als vianants i beneficiar el sector de la restauració, comerç i turístic en general”. Amb aquesta actuació es vol fomentar la presència de les persones en el poble, com ja s’ha fet a altres nuclis, i desviar la circulació de vehicles cap a la circumval·lació, segons ha afegit el conseller.

La reforma es va iniciar el passat mes de desembre i finalitzarà a final de maig. Les obres han estat adjudicades per un valor de 1.087.286,02 € a la UTE Xix Avenida Miramar.

26 de gener de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

La ITV de Formentera finalitza l’any 2020 amb llista d’espera zero i prop de 6.000 vehicles inspeccionats

foto 2020 ITVEl servei d’Inspecció Tècnica de Vehicles del Consell de Formentera ha finalitzat l’any 2020 amb llista d’espera zero, després d’un any on va haver de suspendre el servei des de mitjans de març fins a l’11 de maig a causa de la crisi sanitària de la covid-19.

El servei va començar l’any 2020 amb una llista d’espera de 20/30 vehicles i quan es va reprendre l’activitat al mes de maig a més es van haver de recol·locar prop de 350 vehicles de lloguer programats per aquests mesos. El conseller de Serveis d’Inspecció, Antonio J. Sanz, ha destacat “l’esforç desenvolupat pel personal de l’àrea en aquest any tan complicat” i ha assenyalat que “la incorporació d’un tercer mecànic i la reorganització del treball han estat essencials per aconseguir la llista d’espera zero i millorar l’atenció a l’usuari”. “Ja des del mes de setembre estam treballant sense llista d’espera i per el pròxim any volem millorar el servei amb nova maquinària”, ha anunciat el conseller.

El mes de juliol, amb 1.542 vehicles va ser el mes amb més inspeccions; i el 28 de setembre, amb 108 revisions, el dia amb més vehicles inspeccionats de l’any. En total, l’any 2020 s’han inspeccionat prop de 6.000 vehicles.

En l’actualitat, el servei d’ITV de Formentera compta amb una plantilla de tres mecànics i dos auxiliars administratius. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 7.30 a 14.00 hores, i enguany també s’ha ampliat l’horari dels dijous, que serà de manera ininterrompuda de 7.30 a 20.30 hores.

El Consell recorda que per sol·licitar cita per a la inspecció de vehicles es pot cridar al telèfon 971 32 31 30 o també per correu electrònic itv@conselldeformentera.cat.

31 de desembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 5 de 20

5

Ens trobareu a:
C. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
infraestructures@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE