• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Infraestructures i serveis

Manteniment Jardí de ses Eres

foto-2020-jardi-de-ses-eres-1La brigada d'Obres de l'àrea de Serveis Insulars del Consell de Formentera ha començat aquesta setmana els treballs de pintura, reparació i manteniment del Jardí de ses Eres de Sant Francesc. Els treballadors estan eliminant les pintades, repintant les parets i reparant els desperfectes. Així mateix, l'empresa Ferrovial s'encarrega aquests dies també del desbrossament, neteja i manteniment de la jardineria.

Per altra banda, continuen els treballs de reasfaltat de diferents camins i vies de l'illa. El dilluns l'empresa Islasfalto farà el reasfaltat d’un tram del camí de ses Vinyes, a Sant Ferran, que obligarà a tancar durant un dia el tram d'entrada des de la circumval·lació. L'entrada per es Pujols romandrà oberta.

21 de febrer de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Treballs de millora i reasfaltat de diferents trams de vies i camins de l’illa

foto 3 reasfaltat-camins1El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Serveis Insulars, informa que avui han començat els treballs de neteja, desbrossament, millora i reasfaltat de diferents trams en camins i vies de l’illa. En concret, els treballs es duen a terme al camí a ses Bardetes, al camí de s’Abocador, al camí de ses Vinyes, a Sant Ferran, i en un tram intermedi al camí des Arenals, a Migjorn. L’empresa Islasfalto és l’encarregada dels treballs, que compten amb un pressupost de 43.046,54 euros i tenen una durada aproximada d’una setmana.

19 de febrer de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell destina prop de cent mil euros a la millora i adequació d’instal·lacions esportives

pista-es-cap-1jEl Consell de Formentera, a través de les àrees d’Esports i de Serveis Insulars, informa que en els últims mesos ha destintat prop de cent mil euros a la millora i adequació de diferents instal·lacions esportives de l’illa.

La principal inversió s’ha fet a les pistes poliesportives des Cap, amb un cost de 35.758,13 euros. En aquesta pista s’ha instal·lat una nova tanca, s’ha col·locat una barana de separació entre el perímetre esportiu i les grades, s’ha instal·lat enllumenat per control remot i s’han pintat les grades, s’han col·locat papereres i s’ha retirat la vegetació que envaïa el recinte. La consellera d’Esports, Paula Ferrer, ha destacat que aquesta millora a la pista des Cap era "molt necessària" i ha subratllat que "a més, allibera una mica l’ocupació del poliesportiu".

Substitució de la bomba de calor deshumectadora

També hi ha hagut intervencions a la piscina municipal, on s’ha sanejat la coberta i s’han fet treballs d’impermeabilització, amb un cost de 18.872,98 euros. Pel que fa a les millores de la piscina, la consellera Ferrer ha destacat que els tècnics estan ultimant la redacció dels plecs per triar a concurs la substitució de la bomba de calor deshumectadora i solucionar els problemes actuals de temperatura a la piscina. L’objectiu és que entri en funcionament durant el primer semestre de l’any.

La brigada d’obres també ha fet intervencions al camp municipal de futbol, on s’ha habilitat un nou aparcament i també s’ha adquirit una nova barana (pendent de col·locació), amb un cost total de 14.380,94 euros.

D’altra banda, a les pistes de pàdel de Sant Francesc s’ha reparat la base de la pista, s’ha col·locat una nova gespa i s’ha substituït la il·luminació antiga per focus led. El cost d’aquests treballs ha estat de 26.268,06 euros.

Altres intervencions

La brigada d’obres també ha fet diferents intervencions en altres instal·lacions, com ara l’Escola de Música, on s’ha posat aire condicionat i s’han adquirit dos equips de música, un de fix i un altre de mòbil, tot amb un cost de 17.350 euros. També s’ha instal·lat un tren de rentada a la cuina de l’Escoleta sa Miranda, per 7.000 euros, i un nou quadre elèctric al pàrquing de sa Senieta per als esdeveniments que s’organitzen a l’envelat, amb un cost de 3.500 euros.

30 de gener de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

La ITV redueix la llista d’espera, incorpora un nou mecànic i amplia el seu horari en 2020

itvjj-1-El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Serveis d’Inspecció, informa que aquest mes de gener s’ha incorporat un tercer mecànic al servei d’Inspecció Técnica de Vehicles (ITV). A més, la llista d’espera per fer la inspecció s’ha reduït en els últims mesos i a dia d’avui ja s’estan donant cites per la primera setmana de febrer.

El conseller de Serveis d’Inspecció, Antonio J. Sanz, ha senyalat que “la incorporació d’un nou treballador i la reorganització del treball ha permès millorar l’atenció a l’usuari”. A més, el conseller ha explicat que s’estan programant reunions amb la Pimef de Formentera i les empreses de rent a car de l’illa per establir un calendari d’inspeccions “i poder fer d’una manera més coordinada aquesta feina”. Així, a partir del pròxim mes de març començaran aquestes inspeccions, “però no suposaran cap alteració rellevant en les cites dels particulars”, ha senyalat el conseller.

Actualment, amb la incorporació d’un nou treballador, el servei d’ITV de Formentera té una plantilla de tres mecànics i dos auxiliars administratius. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 7.30 a 14.00 hores i enguany també s’ha ampliat l’horari els dijous que serà de manera ininterrompuda de 7.30 a 20.30 hores.

El Consell recorda que per sol·licitar cita per la inspecció de vehicles es pot cridar al telèfon 971 32 31 30 o també per correu electrònic itv@conselldeformentera.cat.


24 de gener de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Comença la segona fase de la reforma de l’avinguda Joan Castelló i Guasch de Sant Ferran

obres-sant-ferran-segona-fase-El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Infraestructures, informa que aquest divendres 1 de novembre s'inicien les obres de reforma de l'avinguda Joan Castelló i Guasch en la seva segona fase. “El passat hivern es va completar la primera fase, que va des de la rotonda fins a l'encreuament de l'avinguda amb el carrer Guillem de Montgrí, i aquest hivern es completarà la segona fase, des d'aquest encreuament fins a les escoles”, segons ha explicat el conseller del ram, Josep Marí.

El termini d'execució de les obres va de l'1 de novembre fins al 31 de març “perquè les mateixes estiguin finalitzades per a l'inici de la temporada turística de 2020”, segons ha explicat el conseller. L'execució de la segona fase té un pressupost de 955.615€, mentre que la primera va tenir un pressupost de 1.428.152€.

La reforma, que segueix una línia continuista amb la realitzada el passat hivern, contempla la millora de la pavimentació en superfície dels diferents espais, dels serveis soterrats com sanejament, aigua potable, telefonia, llum i enllumenat públic. A més, també s'ampliarà l'espai destinat per als vianants, eliminant barreres arquitectòniques i incorporant un carril bici segregat en tota la travessia, com ja s'ha fet a la primera fase. Es preveu també la col·locació de punts de càrrega per a vehicles elèctrics.

30 d’octubre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 9 de 20

9

Ens trobareu a:
C. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
infraestructures@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE